субота, 31. јул 2010.

Реми у историјској утакмици!

У првом колу Премијер лиге БиХ, историјском за Дрину, Дрина је остварила реми у Бановићима против Будућности.

У доста доброј фудбалској представи Будућност и Дрина су подјелили бодове, што је и најреалнији исход меча. Домаћи су имали више од игре и зрелије прилике, а Дрина је била опаснија у контранападима.

Први су у водство дошли гости. У 35. минуту послије комбинације Крезовића и Ристића, лопта стиже до Нинића који погађа за 1:0. Домаћи су дошли до ремија у 83. минуту. На центаршут са десне стране слабо је реаговала до тада чврста одбрана Дрине и најбољи домаћи играч Хаскић савладао је Максимовића, најбољег актера утакмице.

- Прва утакмица у Премијер лиги и освојени бод чине ме задовољним. Утакмица је била динамична и борбена. Домаћи су се мало више испромашивали него ми. Моја екипа је играла на контранападе и један нам се посрећио. Веома добро су одиграли нови капитен Ристић и Протић, а голман Максимовић стандардно је наш најпоузданији играч. Сада на очекује тешка утакмица против Борца, који је поражен на премијери на свом терену, али ћемо у њу ући храбро, па шта буде - рекао је шеф стручног штаба Дрине Миле Милановић.

Нема коментара:

Постави коментар