субота, 20. новембар 2010.

Еуфорија у Зворнику

У најважнијој утакмици досадашњег дијела првенства у Премијер Лиги Дрина данас од 13 часова дочекује екипу Зрињског из Мостара.Зворничани би у случају побједе стигли на само два бода заостатка у односу на сљедећег ривала, а можда би ''фењер'' препустили мостарском Вележу у случају кикса ове екипе против Сарајева. Међутим, пред данашњи меч у редовима Дрине суочавају се са великим проблемима због повреда скоро пола екипе. Одраније су ван строја Светозар Вукашинпвић и Мирослав Јевтић, а сада су им се придружили и капитен Драган Ристић, те Данијел Ћулум, Иван Нинић, Никола Лазаревић и Роберто Карваљо.
 
- Мала је вјероватноћа да ће неко од њих моћи да заузме мјесто у тиму. Међутим, нема мјеста за жалопојке већ ми који истрчимо на терен морамо оставити срце на њему како бисмо стигли до побједе. Ништа осим три бода нас не може задовољити, јер бисмо на самом крају јесењег дијела првенства анулирали предност ривала који се са нама боре за опстанак - рекао је Огњен Ђелмић, који у последње вријеме приказује све запаженије партије.

Чувар мреже Зворничана Горан Максимовић, позива на опрез.

- Зрињски је једна од најуспјешнијих екипа претходних година у БиХ, али им ове сезоне не цвјетају руже. Промијенили су тренера и силно мотивисано ће ући у овај меч. Зато морамо да будемо веома опрезни. Мудром игром можемо доћи до циља у овом мечу и вјерујем да ће тако и бити - нагласио је Максимовић.

У Зворнику влада право мобилно стање и на сваком кораку се говори о овој утакмици. Очекује се рекордан број гледалаца,а најватренији навијачи ''Вукови'' обећавају да ће приредити спектакл.

1 коментар: