субота, 20. новембар 2010.

Побједа за мирнији сан

Дрина је забиљежила нови тријумф, и то поново у судијској надокнади. После низа проблема, с којима се сусретала на почетку првенства, сада се чини да су коначно отклоњени. Дрина је побједом у посљедњем колу, против мостарског Зрињског, коначно побјегла са посљедње позиције на табели, коју је држала скоро цијели јесењи дио првенства. Баш као што се и очекивало, у случају побједе Сарајева над Вележом, "фењер" се преселио у Врапчиће.

Утакмица је протекла без изгледнијих прилика и једних и других. Поприлично досадно прво полувријеме је протекло у међусобном надигравању, ипак оно што краси једну утакмицу су прилике и голови, а то нисмо успјели видјети све до самог краја. Дрина је нешто била агилнија и више је пријетила својим нападима но и Зрињски је имао своје шансе. Издвајамо поништени гол Ристића због опсајда. Око 70. минута, фудбалери Зрињског се повлаче с намјером да сачувају свој гол и тако у Мостар оду са једним освојеним бодом, Дрина све више напада. И као што су већ сви навикли, да Дрина мора постићи или примити гол у судијиској надокнади, ту сцену видјели смо поново. У 93. минуту корнер за Дрину изводи Далибор Крезовић а највиши у скоку био је Бојан Михајловић, који главом погађа гол гостију за још једну велику радост у Зворнику.

Дрина је у овом мечу наступила без неколико стандардних играча, ријеч је о повредама, а из тима су изостали Рикардо Карваљо, Данијел Ћулум, Иван Нинић и никола Лазаревић. Ово је била последња првенствена утакмица у овој години. Дрина прољећни дио сезоне почиње у Зворнику, утакмицом са Будоћности из Бановића

Дрина – Зрињски 1:0 (0:0)

Стадион: Градски, Зворник;
Гледалаца: 600;
Судија: Денис Беговић (Градачац);
Стријелац: 1:0 Бојан Михајловић (93.);
Жути картони: Михајловић (Дрина), Грабус, Салчиновић, Иванковић, Лендрић, Аничић (Зрињски).

ДРИНА: Максимовић, Обрадовић, Средојевић, Михајловић, Митровић, Кикановић (од 83. Васић), Паповић (од 64. Аћимовић), Крезовић, Ђелмић (од 87. Ђурић), Лазаревић, Ристић. Тренер: Дарко Војводић.

ЗРИЊСКИ: Мелхер, Џидић, Грабус, Стјепановић, Салчиновић (од .69 Зовко), Пехар, Иванковић, Драгичевић (од 86. Ризвановић), Лендрић (од 46. Селимовић), Задро, Аничић. Тренер: Славен Муса.





Нема коментара:

Постави коментар