петак, 19. новембар 2010.

Прилика за нови успјех

Фудбалери Дрине сутра играју последњу премијерлигашку утакмицу у јесењем дијелу првенства. Ривал је екипа Зрињског из Мостара, ни мало лак противник. Дрина је у последње двије утакмице узела четри бода и тако стекла велике шансе да се у суботу побједом може коначно помакнути са последњег мјеста на табели, али опет у зависности како мостарски Вележ буде одиграо против Сарајева.

Ових дана тренеру Дарку Војводићу велику главобољу је задавала повреда скоро половине првог тима, али ипак, по његовим ријечима, изгледа да је тај проблем донекле ријешен. На терен ће изаћи сви фудбалери сем Карваља, који је имао недавно операцију и он ће бити ван строја до почетка прољећног дијела првенства, и Данијела Ћулума. Али, што се њега тиче, још увијек је неизвјесно да ли ће бити спреман па не би чудило да сутра буде у плану Војводића. Војводић каже да Зрињски није нимало лак противник, да је у успону форме али зна и вјерује да његова екипа мора и може доћи до побједе, што би јој много значило на почетку другог дијела првенства, када је Дрина поново домаћин.

Треба истаћи и један мали апел фудбалера, а то је позив свим становницима Зворника да дођу на ову утакмицу и да дају подршку Дрини у, надају се, освајању нова три бода. Мотив више је и информација да ће Мостарце бодрити око стотину њихових навијача, познатијих као "Ултраси". Зрињски је, после низа лоших резултата, добио новог тренера и забиљежио важну побједу против Широког Бријега. По ријечима тренера Мостараца, Славена Мусе, Зрињски цијени противника али да ће његов тим ићи на освајање првих гостујућих бодова у првенству.

Очекује нас врло занимљива и ндамо се квалитетна утакмица. Почетак је заказан за 13 часова а главни судија на утакмици биће Денис Беговић из Градачца. Помоћници су му Дарио Тепавчевић (Лакташи) и Жељко Марић (Добој). 4. судија је Зоран Сокнић из Ист. Сарајева а делегат је Љубиша Трипуновић из Добоја. Контролор суђења је Вјекослав Шимуновић из Груда.

1 коментар: