петак, 20. јун 2014.

Марко Јевтић на корак од Дринe

Фудбалери Дрине нову сезону требали би започети 23. јуна. С обзиром да је Дрина по други пут изборила наступ у Премијер лиги Босне и Херцеговине у току је и "потрага" за новим појачањима који могу адекватно да одговоре на квалитет новог ранга такмичења.
Марко Јевтић
Као што смо већ писали на мети Зворничана су углавном фудбалери који су своју каријеру започели или "изградили" у клубу поред Дрине а један од њих је и искусни штопер Борца Марко Јевтић, али уговор га још годину дана веже за клуб из Бањалуке.

"Покушаћу да се договорим са управом Борца око исплате заосталих дуговања и раскида уговора. Уколико у томе успијем онда могу да разговарам са Дрином око услова за наредни шампионат. У Зворнику сам већ играо, познајем готово све играче и не би ми било тешко да се уклопим у екипу. Наравно главни услов сарадње са Дрином је коректан растанак са екипом Борца", закључио је Јевтић.
Александар Илић
Као што рекосмо, припреме за нову сезону почињу 23. јуна а прозивку ће обавити шеф стручног штаба Драган Мићић који је продужио сарадњу са Зворничанима, међутим још увијек је неизвјесно са којим играчким кадром ће Дрина ући у наредно првенство.

Управа премијерлигаша из Зворника ће у наредним данима покушати да успостави сарадњу са Напретком из Доњег Шепка, како би неки млађи играчи,  који неће бити у првом плану Дрине, добили прилику да се докажу играјући Прву лигу РС. Стратег Дрине Драган Мићић после прозивке захвалиће се неким играчима на сарадњи, а у наредних неколико дана очекује се долазак и неколико појачања.
Филип Ерић
"Пробаћемо да успоставимо сарадњу са Напретком и да код њих пошаљемо фудбалере на које нећу рачунати, а који се играма у Доњем Шепку могу доказати. Припреме смо заказали за 23. јуни и први дио ћемо обавити на нашем стадиону. Још увијек не знамо гдје ћемо на припреме, али ћемо сигурно у другом дијелу отпутовати на неку погодну дестинацију. Преговарамо са неколико за нас интересантних фудбалера и близу смо договора са њима. На корак од Дрине је штопер Марко Јевтић који треба да се договори са Борцем око раскида сарадње, док би се у наше редове из Истре могао вратити Александар Илић. На позицији голмана би нас могао појачати Филип Ерић голман Шумадије. До почетка припрема ће бити познато са којим играчким кадром ћемо кренути у нову сезону", рекао је Мићић.

Нема коментара:

Постави коментар