среда, 18. јун 2014.

Фудбалери Дрине 23. јуна почињу припреме, почиње и реновирање стадиона

Фудбалери Дрине припреме за такмичење у Премијер лиги БиХ почеће 23. јуна, а урава клуба ће знатно раније морати кренути са радовима на Градском стадиону у Зворнику.

Комисија ФС БиХ је посетила Зворничане и уверила се у тренутно стање у којем се налази зворнички стадион. Предсједник новог премијерлигаша Миодраг  Јевтић сигуран је да ће бити обезбјеђени сви услови како би се наредне сезоне у граду на Дрини играли мечеви елитног ранга.

"Прије четири сезоне када смо први пут играли у елити испунили смо све услове за одигравање мечева Премијер лиге БиХ. Сада ће нам бити много лакше да испунимо све критерије, јер нам је практично потребно само ,,умивање“ стадиона. Морамо да додатно опремимо свлачионице, обезбједимо ВИП ложу, мјеста за новинаре, те урадимо прес центар. Неке радове смо већ почели, док ћемо остале почети почетком наредне седмице. Сигуран сам да ћемо све успјети завршити у предвиђеном року и да ћемо наредне сезоне играти мечеве пред на нашем стадиону", рекао је Јевтић.

Терен у Зворнику је у последњим поплавама претрпио оштећења, а из Дрине су о томе обавјестили ФС БиХ и тражили помоћ на санацији штете.

"У поплавама је оштећена травната подлога и мораћемо радити бусеновање терена. Имали смо још претрпљење штете о чему смо обавјестили челнике савеза, па се надамо да ће и они пружити помоћ како би што спремнији дочекали другу сезону у Премијер лиги БиХ", закључио је Јевтић.

Поред радова на стадиону управа увелико размишља о појачањима и прави планове за следећу сезону.

"О именима још увјек не можемо да причамо, али ћемо довести пар појачања у току љетње паузе. Број долазака ће искључиво зависити од одлазака из клуба, али потребно нам је неколико играча у свим линијама тима. У консултацијама са тренером Мићићем покушаћемо да до почетка припрема ангажовати фудбалере који нам могу помоћи да испунимо главни циљ наредне сезоне, а то је опстанак у Премијер лиги БиХ", закључио је Јевтић.

Нема коментара:

Постави коментар