среда, 18. јун 2014.

Бобан Ђерић се враћа у Дрину?

После испадања из Премијер лиге БиХ и незавидне ситуације у којој се клуб налази, готово сви фудбалери Леотара у току љетње паузе потражиће нови ангажман. Један од најбољих играча тима из Требиња прошле сезоне био је Бобан Ђерић, који ће готово извјесно и наредне сезоне играти у Премијер лиги БиХ.

За услуге овог младог нападача интересовање је показало неколико премијерлигашких екипа, а најреалнија опција је повратак у Дрину из Зворника.

"Имао са неке контакте из Премијер лиге БиХ, међутим како ствари сада стоје вjероватно ћу наредне сезоне носити дрес Дрине или неког од клубова из околине Зворника. Стање у Леотару је хаотично и неизвjесна је даља судбина клуба, што је велика штета за некадашњег првака БиХ. Због свих тих проблема промjенићу средину, иако ми је у граду на Требишњици било изузетно лijепо током периода у којем сам играо за Леотар. Тренутно сам у Требињу гдjе одрађујем индивидуалне припреме са још четворицом играча Дрине како би што спремнији дочекали наредну сезону", рекао је Ђерић.

Брзоноги нападач вјерује да ће уколико дође до сарадње за Зворничанима успјети да избори мјесто међу стартерима.

"Ако се договорим са Дрином, сигурно је да ћу дати свој пуни допринос како би испунили све циљеве клуба за наредну сезону. Конкуренција ће бити јака на свим позицијама, али вјерујем да ћу успјети да се изборим за статус првотимца. Зворничани имају млад и перспективан тим који уз пар појачања може до опстанка", закључио је Ђерић.

Нема коментара:

Постави коментар