недеља, 5. октобар 2014.

Мићић: Утакмица завршена реалним резултатом

Дрина и Слобода одиграли су 0:0 у десетом колу Премијер лиге БиХ.

Тренер Дрине Драган Мићић рекао је послије утакмице да је знао да екипу чека тешка утакмица због тога што је Слобода била мотивисана доласком новог тренера.

"Сматрам да је утакмица завршена реалним резултатом јер није било неких добрих комбинација, пасова, па самим тим и због лошег терена. Све у свему створили смо двије-три шансе, као и Слобода, али ништа озбиљније тако да сматрам да је резултат реалан", рекао је Мићић.

На питање новинара зашто се Дрина толико мучи да постигне гол и уопште побједу на домаћем терену Мићић је рекао да Дрина веома тешко игра код куће против сваке екипе која у Зворник дође да се брани.

Он је истакао да је крајем другог полувремена планирао убацити још једног нападача међутим принудна измјена због повреде Ћулибрка покварила је планове Мићића те је у игру ушао штопер.

Мићић је прокоментарисао и спорну ситуацију из 89. минута када је Кудузовић играо руком а судија Пељто није свирао пенал.

"По мени судија није донио добру одлуку, сматрам да је играч играо руком поготово што је несмотрено кренуо на лопту гдје му је лопта прешла преко ноге и ударила га у руку, гдје би та лопта завршила то је питање и мислим да је био очигледан једанаестерац", каже Мићић.

Његов колега из Слободе, Акасијо Алфредо Казимиро, био је задовољан приказаном игром свог тима као и освојеним бодом.

"Ми смо тек три дана овде и до сада смо урадили свега четири тренинга са екипом. Ја сам задовољан приступом екипе на овој утакмици. Желили смо да побједимо, и ишли смо на побједу, међутим то би било најидеалнији резултат за нас али један бод у овој ситуацији је добар с обзиром како се одвијала утакмица и како је текао ток меча", изјавио је Казимиро.

Он је похвалио игру Дрине рекавши да је то јака и чврста екипе те да су они успјели да парирају са високим пресингом колико су били у ситуацији и колико су играчи Слободе били спремни у овом моменту.

"Сад имамо двије седмице да се спремимо, да видимо шта нам је чинити за наредних пет кола колико их преостаје до краја првог дијела првенства", закључио је Казимиро.

Нема коментара:

Постави коментар