недеља, 5. октобар 2014.

Нови реми Зворничана (фото/видео)

Фудбалери Дрине поново су пропустили прилику да у Зворнику потврде освојене бодове на страни.

Утакмица са тузланском Слободом завршена је оним најнепопуларнијим резултатом 0:0 уз нову очајну партију домаћих фудбалера.

Утакмицу су обиљежили велики број жутих картона, чак десет, као и повреда штопера домаћих Славка Ћулибрка.

Прву прилику на утакмици видјели смо у 15. минуту када је из слободног ударца убацио Рустемовић а Мемовић у шеснаестерцу главом шаље лопту право у руке голману Фејзићу.

Четири минуте касније можда и најбоља прилика домаћина на утакмици. Ћулибрк је одлично проиграо Филиповића који са лијеве стране искоса излази сам пред голмана Слободе и са неких пет метара лоше шутира те Фејзић спашава Слободу од водства Дрине.

Дрина је у првом полувремену била много бољи ривал али то није знала искористити на прави начин.

У 29. минуту корнер изводи Филиповић а Костић главом шаље лопту право у руке Фејзићу. Двије минуте касније са неких 25 метара удаљености Филиповић је шутирао али замало преко гола гостију.

У другом полувремену Слобода је заиграла нешто отвореније те у 59. минуту Мујић искоса са неких петнаестак метара шутира право у Максимовића који избија лопту у корнер.

У 67. минуту при покушају да стигне једну лопту гостију штопер Дрине Славко Ћулибрк се ухватио за лијеву ногу те пао на травњак уз гласан јаук. То као да је заледило публику у Зворнику која је са зебњом пратила читаву ситуацију. Ћулибрк је уз помоћ доктора напустио терен уз аплауз са трибина а њега је замјенио Ивановић.

Од тог момента зворнички фудбалери дјеловали су потпуно збуњено на терену а Слобода је преузела теренску иницјативу и озбиљно пријетила да постигне гол.

У 70. минуту Мујић поново у одличној шанси за гол. Поново излази сам пред голмана Максимовића искоса са десне стране и шутира поред гола.

До 89. минута практично се ништа није значајније дешавало на терену а онда послије једне убачене лопте Кудузовић у шеснаестерцу Слободе игра руком на очиглед свих присутних али то главни судија Ирфан Пељто није видио.

На крају је остало Дрина - Слобода 0:0.

Због репрезентативних обавеза, у наредном периоду неће бити утакмица Премијер лиге БиХ а у 11. колу, које је на програму 18. октобра Дрина иде у госте Олимпику из Сарајева а у сриједу ће одиграти утакмицу Купа РС у Фочи против Сутјеске. Тузланска Слобода ће угостити Звијезду из Градачца.

ФК ДРИНА Зворник - ФК СЛОБОДА Тузла 0:0

Стадион: Градски у Зворнику; Гледалаца: 1.300; Главни судија: Ирфан Пељто (Сарајево); Жути картони: Радовић, Рустемовић, Ћулибрк, Илић (Дрина), Шећеровић, Салиховић, Митровић, Кудузовић, Џафић, Бајрактаревић (Слобода).

ДРИНА: Максимовић, Радовић, Рустемовић, Ћулибрк (Од 67. минута Ивановић), Кикић, Костић, Лазаревић, Мемовић, Филиповић (Од 63. минута Илић), Чоловић (Од 46. минута Васић). Тренер: Драган Мићић.

СЛОБОДА: Фејзић, Шећеровић (Од 82. минута Бајрактаревић), Салиховић, Омић, Ефендић, Мујић, Сарић (Од 73. минута Џафић), Кисо, Митровић, Кудузовић, Мехидић (Од 66. минута Мујкић). Тренер: Акасијо Алфредо Казимиро.



Нема коментара:

Постави коментар