уторак, 25. новембар 2014.

Убједљив пораз Дрине на крају јесењег дијела првенства (фото/видео)

Зворнички фудбалери прописно су се обрукали на крају првог дијела шампионата БиХ.

Једну поприлично успјешну причу ове сезоне крунисали су на крају убједљивим поразом на гостовању у Источном Сарајеву код Славије - 1:6.

Иако ослабљени неиграњем три фудбалера то не може бити изговор за очајну недјељну игру и сва срећа је што ће услиједити пауза до фебруара 2015. године како би се исправили многи недостаци у тиму.

Што се тиче саме утакмице на самом отварању утакмице фудбалер домаћих Карић имао је добру прилику, али је његов шут са 15 метара голман Дрине Максимовић избацио у корнер послије којег је домаћин стигао до предности.

Радосављевић је убацио лопту на другу стативу, гдје се нашао Лемез и из другог покушаја погодио за 1:0.

У 15. минуту Милош Филиповић је искористио асистенцију Ивана Лазаревића, побјегао одбрани "соколова", те лобовао домаћег голмана Лучића за 1:1.

Само минуту касније асистенцију Радосављевића искористио је Салковић за нову предност Славије.

У наставку сусрета још четири гола домаћих фудбалера.

Прво се у 64. минуту послије центаршута Радосављевића на другој стативи најбоље снашао Поповић и погодио за 3:1.

У 72. минуту Зеба је шутирао, Максимовић одбио лопту на коју је натрчао "резервиста" Ламбулић и било је то 4:1.

Исти играч је погодио и у 90, а Кокот у другом минуту судијске надокнаде поставио је коначни 6:1.

Дрина своју борву за опстанак наставља у фебруару против Вележа у Зворнику а до тада ће се видјети ко ће и да ли ће напустити клуб и да ли ће бити нових појачања.

ФК СЛАВИЈА Источно Сарајево - ФК ДРИНА Зворник 6:1 (2:1)

Стријелци: 1:0 - Лемез у 3. минуту; 1:1 - Филиповић у 15. минуту; 2:1 - Салковић у 17. минуту; 3:1 - Поповић у 64. минуту; 4:1 - Ламбулић у 74. минуту; 5:1 - Ламбулић у 90. минуту; 6:1 - Кокот у 92. минуту. Стадион: СРЦ "Славија"; Гледалаца: 400; Главни судија: Томислав Чуић (Томиславград); Жути картони: Поповић, Кокот, Лемез, Радосављевић (Славија), Ђерић, Радовић, Филиповић (Дрина).

СЛАВИЈА: Лучић, Радосављевић (Од 83. минута Радовић), Хоџурда, Поповић, Оглечевац, Кокот, Карић, Салковић (Од 46. минута Ламбулић), Шабановић (Од 46. минута Продановић), Лемез, Зеба. Тренер: Драган Радовић.

ДРИНА: Максимовић, Радовић, Рустемовић, Ћулибрк, Филиповић, Костић, Васић (Од 83. минута Марковић), Лазаревић, Мемовић, Илић (Од 74. минута Ђурић), Ђерић (Од 64. минута Ивановић). Тренер: Драган Мићић.



Нема коментара:

Постави коментар