субота, 22. новембар 2014.

Дрина знатно ослабљена напада Славију

Сутрашњом утакмицом у Источном Сарајеву против Славије фудбалери Дрине завршавају јесењи дио првенства.

Иако доста ослабљени сви у табору Зворничана очекују да се са гостовања могу вратити са позитивним резултатом.

Ипак, као што смо навели, велики проблем тренеру Драгану Мићићу прави сутрашње неиграње Дејана Узелца, који је већ дуже вријеме повријеђен, Стефана Чоловића, који је добио три утакмице неиграња због црвеног картона против Борца, Александра Кикића, који има три жута картона а појавио се и проблем када је ријеч о Славиши Радовићу, који је незадовољан одређеним стварима.

"Имамо тих кадровских проблема али гледаћемо да то не остави трага, да имамо играче који их могу адекватно замијенити и да одемо у Источно Сарајево да покушамо направити повољан резултат. Нама је сигурно и бод против квалитетне екипе као што је Славија добар а знамо добро да су сутрашњи домаћини против Широког Бријега очистили картоне те да имају комплетан тим на располагању и немају проблема као ми", рекао је уочи утакмице тренер Дрине Драган Мићић.

Што се тиче тренутног стања у вези повреде Узелца и његовог статуса у клубу, Мићић истиче да је он обавио разговор са њим и да је овај 21-годишњи штопер вољан да и следећу полусезону наступа у редовима зворничког премијерлигаша.

"Он је вољан и спреман да настави сарадњу и на прољеће и сада је све на људима из Управе клуба да се договоре са њим. Он је један јако битан играч и сигурно би имали боље резултате да смо имали њега у претходним утакмицама", рекао је Мићић.

Утакмица се игра сутра од 13 часова а главни судија биће Томислав Чуић из Томиславграда док ће му помоћници бити Хрвоје Турудић из Читлука и Далибор Хрстић из Љубушког. Четврти арбитар је Мирза Тичић из Сарајева.

Делегат сусрета је Горан Скоко из Љубушког док је контролор суђења Изет Чејвановић из Тузле.

Досадашња два сусрета ова два тима у Премијер лиги БиХ завршена су тријумфом Зворничана од 2:1 и 1:0.

Нема коментара:

Постави коментар