среда, 3. децембар 2014.

Максимовић: Анализираћемо игру тима и стручног штаба и извући поуке за прољеће

Фудбалери Дрине завршили су јесењу полусезону у Премијер лиги БиХ на 12. мјесту.

Утисак је да су могли више и боље и да је како се ближио крај полусезоне форма екипе падала.

Посебно се то односи на игре на домаћем терену. Од 15 утакмица Зворничани су добили три, пет пута играли неријешено, претрпјели седам пораза и освојили 14 бодова уз гол-разлику 13:24.

"Почетак првенства је био задовољавајући, и ако се узме распоред и изнад очекивања. Порази од Вележа и Зрињског били су планирани, а онда смо добили Младост у гостима. Након побједе над Радником на нашем стадиону, услиједио је период слабијих игара али и опет очекивани порази од Сарајева и Жељезничара. Дигли смо се затим и освојили бод у Травнику и однијели сав плијен из утакмице са Челиком у гостима. Можда смо могли избјећи пораз од Жељезничара у Зворнику, када смо одиграли добро иако смо дуго играли са играчем мање", каже капитен Дрине Горан Максимовић.

Наставак полусезоне никако није био на нивоу почетка.

"Подбацили смо у сусретима са Витезом, Слободом и Звијездом на нашем стадиону. Против Борца смо добро одиграли и задовољни смо једним бодом. Порази од Олимпика и посебно од Славије су били тешки и коштали су нас слабијег пласмана. У овим сусретима смо подбацили као тим и заслужили критике. Да против Славије нисмо примили пола туцета голова, имали бисмо бољу гол-разлику и од Челика и Витеза. У зимском прелазном року сигурно ћемо анализирати игре комплетног тима и стручног штаба и извући поуке за прољеће. Евидентно је да ће доћи и до промјена јер је екипу напустио најбољи стријелац Един Рустемовић", закључио је Максимовић.

Нема коментара:

Постави коментар