уторак, 23. децембар 2014.

УО ФК Дрина: Пуна подршка тренеру Драгану Мићићу

Управни одбор фудбалског клуба "Дрина" на сједници, која је одржана јуче, донио је низ одлука које су битне за даље функционисање клуба и наставак такмичења у Премијер лиги БиХ.

Управни одбор ФК "Дрина" жели да прекине све медијске шпекулације око даље судбине тренера клуба и након подношења допунског извјештаја од стране Драгана Мићића исти је једногласно прихваћен, дата је пуна подршка досадашњем стратегу ФК "Дрина" Драгану Мићићу да екипу води и у прољећном дијелу првенства.

Клуб су до сад напустила два фудбалера Един Рустемовић (Сарајево) и Славиша Радовић (Војводина).

Управни одбор донио је одлуку да се клуб појача само на позицијама које су дефицитарне, а у циљу даље консолидације и смањења трошкова клуб ће се захвалити некима од досадашњих фудбалера.

Предсједника клуба и спортски директор задужени су да сачине детаљан извјештај о стању у омладинском погону и школи фудбала, јер се клуб углавном ослања на фудбалере из сопственог погона.

Сви чланови управе ће активно радити на даљој консолидацији клуба и његовом стабилном функционисању, јер је ФК "Дрина" клуб од значаја не само за Зворник него и ширу околину.

Чланови управе обезбједили су средства да се до краја године исплати дио дуговања фудбалерима, а финансијским планом је предвиђено да се до краја сезоне санира финансијска ситуација.

Нема коментара:

Постави коментар