среда, 14. јануар 2015.

Фудбалери у петак почињу са припремама; Четри одласка из клуба!

Прозивка фудбалера Дрине, којом ће бити означен почетак припрема за наставак такмичења у Премијер лиги БиХ биће, обављена у петак у 12 часова на стадиону у Зворнику.

Фудбалери Дрине предвођени тренером Драганом Мићићем су током јесени забиљежили запажен резултат који Зворничане остављају у реалној трци за опстанак, тренутно се налазе на 12 мјесту гдје бодовни салдо од 14 сакупљених бодова дијели заједно са Витезом и Челиком.

"Дрина је ове године остварила добар резултат како у шампионату БиХ тако и у Купу РС, гдје смо се пласирали у полуфинале. Плод борог рада и добре селекције изашао је на видјело јер је Дрина скроман клуб са малим буџетом и минималним улагањима у односу на остале клубове из Премијер лиге која је остварила је какав такав резултат који нам даје реалне шансе да опстанемо у лиги", рекао је Драган Мићић.

Током зимске паузе Дрину су напустили понајбољи играчи Един Рустемовић (обукао дрес Сарајева), Славиша Радовић (прешао у новосадску Војводину) и Филип Ерић (прешао у Рад), док је надомак одласка био Дејан Узелац, али су се челници клуба ипак договорили са њим око даље сарадње.

"Из нашег клуба током зимске паузе отишла су три играча у квалитетне клубове који су у били носиоци игре Дрине током јесени као што су Рустемовић, Радовић, резервни чувар мреже Ерић док је Узеац био на прагу одласка на Грбавицу, то је податак који говори како се квалитено ради у Дрини која има потенцијал за веће домете", каже Мићић.

Он је истако да припреме почињу у петак а да ће током прирпема радити ужурбано на довођењу квалитетних појачања.

"Потребна су нам појачања на лијевој страни, тачније на позицији бека, централног везног, те у нападу гдје нам је потребан класичан шпиц играч. Сматрам да би довођењем квалитетних појачања на тим мјестима и уз квалитетно одрађене прирпеме Дрина би успјела доћи до циља који јој обезбјеђује сигурна опстанак. Напоменуо би да нам је у циљу да афирмишемо младе играче првенствено оне који су жељни афирмације и који ће доћи у наш клуб да раде квалитетно и да им то буде одскочна даска за неки од већих клубова", рекао је на крају разговора тренер Дрине Драган Мићић.

Нема коментара:

Постави коментар