четвртак, 1. јул 2010.

Почеле припреме за нову сезону

Фудбалери Дрине почели су припреме за наредну премијерлигашку сезону. Прхвих неколико дана трениреће у Тршићу, на стадиону ФК Подриње, а онда се селе на десетодневне припреме у Крупањ (Србија). Из табора Дрине кажу да су спремни и да једва чекају почетак Премијер лиге БиХ.

- Надамо се да ћемо бити стабилан премијерлигаши и да ћемо оправдати очекивања управе и наших навијача - рекао је Никола Лазаревић, један од најбољих фудбалера у прошлој сезони.

Шеф стручног штаба Дрине, Миле Милановић, нешто је опрезнији у процјенама могућности екипе, он каже да је опстанак у Премијер лиги првенствени циљ Дрине.

- Ми смо нова и млада екипа, борићемо се за опстанак у лиги, свако мијесто осим последња два нама одговарају - јасан је Милановић.

Оно што је можда за сада најважније јесте да је окосница тима, који је освојио шампионат Републике Српске, остао на окупу а из управе најављују долазак још пет-шест искусних фудбалера. А ових дана потписана су и три нова уговора.

-  Ми смо већ постигли договор са фудбалером ФК РАД (Београд), Немањом Обрадовићем, ради се о играчу везног реда и фудбалером из ФК Сутјеска (Фоча), Бојаном Михаиловићем, одбрамбеним фудбалером - казао је Миодраг Јевтић, предсједник ФК Дрина.

Нови члан Дрине постао је и некадашњи фудбалер сарајевског Жељезничара, Семир Мујкановић, а млади нападач Славена из Живиница потписао је једногодишњи уговор са Дрином.

Поред играча пред управом је и доста посла што се уређења стадиона тиче, потребно је урадити источну трибину и поставити одговарајући број столица како би задовољили критеријум Н/ФС БиХ а времена је све мање, напомињемо, нова сезона у Премијер лиги БиХ почиње 31. јула 2010.

 Бојан Михаиловић
                                   
     



 Семир Мујкановић









Немања Обрадовић


Подели
 

Нема коментара:

Постави коментар