петак, 20. август 2010.

4. коло: Дрина - Олимпик Сарајево



У 4. колу Премијер лиге БиХ у Зворнику се, у суботу од 17. часова, састају Дрина и Олимпик из Сарајева. Прилика да Зворничани коначно забиљеже прву побједу али и да Сарајлије наставе серију побједа у новој сезони.


Дрина има прилику да након три кола оствари прва три бода у овој сезони Премијер лиге. Противник није нимало лак али ипак јесте савладив. Снага је сигурно на страни Дрине, јер они играју на домаћем терену пред, вјероватно, пуним стадионом а и ту су они најватренији навијачи. Хендикеп ће сигурно бити неиграње двојице искусних и добрих фудбалера, Ивана Лазаревића и Дарка Кикановића, који су у прошлом колу, у Приједору, добили по црвени картон. Можда и највећа бољка Дрине је и реализација код противничког гола, што би се, надамо се, требало бити исправљено већ у суботу.

Олимпик ове сезоне игра сјајно, у три кола остварили су двије побједе и имају шест бодова. Побједили су Леотар у гостима, Широки Бријег на домаћем терену а изгубили су од Жељезничара такођер на домаћем терену. Олимпик такођер има проблема са реализацијом па је вјероватно да у Зворнику нећемо видјети велик број постигнутих голова. Ипак, гости су најавили да у Зворник долазе по побједу па ће највјероватније ово бити занимљива утакмица за све гледаоце.

Разлог за побједу највише има тренер Дрине Миле Милановић, јер, сада је већ скоро извјесно, ако претрпи Дрина још један пораз, то би аутоматски значио крај за Милановића а већ сад се прича о његовом наследнику. Највише се спомиње име Дарка Несторовића, бившег тренера овог клуба а који је сада у Бијељини без ангажовања. Више информација знаће се од суботе када се утакмица заврши.

Дрина - Олимпик


Градски стадион Зворник;
Субота, 20.август 2010., 17. часова;
Главни судија: Горан Параџик (Љубушки);
Помоћници: Елвис Прошић (Цазин) и Жељко Драгојевић (Бања Лука).

Нема коментара:

Постави коментар