недеља, 12. септембар 2010.

Милановић добио отказ

Као што смо и писали у петак о томе како би у случају новог пораза Дрине, садашњи тренер, Миле Милановић  могао добити отаказ, то се управо и догодило. Миле Милановић од данас више није тренер Дрине.

Управа се на овај корак одлучила пошто је направила договор са Милановићем уколико не забиљежи побједу у дуелу са Травником да раскида сарадњу са њим. Пошто је Дрина забиљежила нови пораз то је значило и раскид сарадње са Милетом Милановићем.




- Највећи дио одговорности сам сносим, али има још ствари које нису функционисале у клубу од почетка првенства. У свим мечевима смо играли и приказали добру игру и нисмо били подређен ривал, али смо промашивали шансе и примали јефтине поготке. У мечу са Травником смо промашили пенал и на крају изгубили, што се екипама које се боре за опстанак не смије дешавати. Свом насљеднику, без обзира на то ко ће то бити, желим пуно среће у раду, а Дрини желим да остане у Премијер лиги - истакао је Милановић.

Од управе Дрине се сада очекује да хитно пронађе замјену, јер наредни дуел Зворничана је већ у сриједу, када је на програму куп утакмица против Пролетера из Теслића.

- Управа ће се хитно састати како би се ријешила нека питања, а кад званично Милановић поднесе оставку, тада ћемо ријешити и питање његовог насљедника. То ће сигурно бити приоритет, јер се екипа налази на дну табеле - рекао нам је предсједник Дрине Миодраг Јевтић.

Иако је нови тренер још непознат, изгледа да ће то бити Дарко Несторовић, бивши тренер овог клуба.

4 коментара: