среда, 27. октобар 2010.

Сунце огријало Дрину


Знатно ведрија атмосфера завладала је међу играчима и навијачима Дрине, послије убједљиве игре и побједе над екипом Вележа. И вријеме је ишло на руку Зворничана, јер је први пут у Зворнику, за вријеме једне премијерлигашке утакмице, било сунчано, а терен био идеалан за игру.

У таквим околностима, нападачи Дрине били су ефикасни, а одбрана чврста, па су Мостарци испраћени са два гола у мрежи.


- Откада сам дошао у Дрину инсистирао сам на оваквој игри. Моја екипа је дјеловала тимски, добро се кретала и што је најважније, испољила је невјероватну пожртвованост и жељу за успијехом. Свјестан сам да можемо још боље и зато понављам, у сљедећим мечевима бићемо још чвршћи и ефикаснији. Играчи су добили на самопуздању што је гаранција добрих игара и понављам оно што сам говорио када сам дошао у Зворник, да ћемо сигурно опстати у Премијер лиги - нагласио је стратег Зворничана Дарко Војводић.

Најбољи међу једнаким у редовима Дрине против Вележа био је млади Немања Обрадовић, љетошње појачање из Рада.

- Срећан сам да је послије моје асистенције са десне стране, Ђелмић постигао први гол. Послије тога је било лакше. Добили смо на самопоуздању па смо појачали ритам и постигли још један погодак. Могли смо још убједљивије да побиједимо Мостарце али и овако је добро - рекао је Обрадовић.

Сљедећи испит Дрина ће имати у суботу, када ће гостовати на ''Билином Пољу'' у Зеници, гдје ће играти са Челиком.

2 коментара: