понедељак, 15. новембар 2010.

Војводић: Хвала Навијачима, Максимовић: Пуне трибине у Зворнику мотив за побједу (Видео)

Фудбалери Дрине приредили су прворазредно изненађење играјући неријешено против фаворизоване екипе Сарајева и тако освојили злата вриједан бод. Зворничани су повели у другом минуту судијске надокнаде времена голом Немање Обрадовића, али нису успјели остати непоражени пошто је Вучина Шћепановић изједначио само неколико секунди касније.
Шеф стручног штаба Дрине Дарко Војводић захвалио је најприје својим играчима на приказаној игри и освојеном боду, а онда и фудбалерима домаћег тима на коректној игри те домаћим навијачима који су Зворничане испратили аплаузима. 

- Хвала и нашим навијачима који су нас дочекали на стадиону и пружили нам подршку. Мислим да смо заслужено освојили бод на овој утакмици. Да нам је неко прије поласка у Сарајево понудио бод, објеручке бисмо га прихватили. Мећутим, послије шокантне завршнице остаје нам жал за побједом. Ипак, када све саберем и одузмем, задовољан сам ремијем јер у борби за опстанак сваки нам бод много значи. Одиграли смо мушки и показали зубе другој екипи лиге која је играла у најјачем саставу, док смо ми наступали практично без четворице стандардних играча јер се на почетку сусрета повриједио и капитен Драган Ристић. Остаје нем да у сљедећем колу пред својим навијачима побиједимо Зрињски и мирније дочекамо прољећни дио сезоне - рекао је ВојводићГолман Дрине Горан Максимовић, који је био најбољи појединац сусрета- Сигурно да ћемо жалити за пропуштеном приликом на "Кошеву" јер су нас секунде дијелиле од прве гостујуће побједе. Ипак, бод је за нас велики успјех и пуно ће нам значити у наставку сезоне. Мој најстарији одбрамбени играч на овом сусрету имао је 22 године, али су сви пружили свој максимум и одиграли изузетно зрело те показали да имамо младу и квалитетну екипу. Овај бод нам пуно значи пред сусрет са Зрињским, у којем се надамо побједи пред пуним трибинама у Зворнику - нагласио је Максимовић. 

4 коментара:

  1. ajde da nas dođe dosta u subotu, zaslužili su to naši sigurno

    ОдговориИзбриши
  2. HAJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! :DDDDD <333333333333333333333333333333333333333333333

    ОдговориИзбриши
  3. морам се добро организовати за суботу јер дрини треба победа а и за нас добар разлог је да би управа могла да нам обезбеди бус за гоствања у другом делу сезоне,јер гостујемо клубовима које смо победили код куће а свакако требаће им подршка и у гостима да би узели одове ...ако управа има мало памети требала би нам обездити бус...

    ОдговориИзбриши
  4. dolaze i ultras zrinjski,nije 100% tacna informacija al cuo sam da idu na gostvanja...jos jedan ralog vise................

    ОдговориИзбриши