петак, 5. новембар 2010.

Нова борба за бодове


Фудбалери Дрине ће сутра, у новој борби за бодове, угостити екипу Славије из Источног Сарајева. Многи не знају, али између ова два клуба постоји ривалство још од 2006. године и финалне кошаркашке утакмице Прве лиге РС. Баш због тог ривалства очекује се једна сасвим одлична и квалитетна утакмица.

Тренер Војводић је за сада задовољан игром коју су његови изабранци показали у претходна два кола, против Вележа и Челика, и очекује да исту понове и сутра против Славија али и у осталим мечевима.

- Мислим да ова игра охрабрује и да ћемо у идућим мечевима успјети да освајамо бодове, прије свега на нашем терену против Славије али и екипа које буду долазиле у госте - рекао је тренер Дрине Дарко Војводић.

Славија је једна сасвим солидна и чврста екипа, али свака екипа има своје слабости. Славија је је по писању медија запала у финансијску кризу, а њени фудбалери нису пристали на последње тренинге пред пут у Зворник због неисплаћених дуговања.

Без обзира на проблеме Славије, Војводић каже да превише не размишља о проблемима гостију него о томе како ће његова екипа сутра одиграти. На терен ће највјероватније изаћи екипа која је играла на претходна два мече, сем Николе Лазаревића, који још паузира због црвеног картона зарађеног у мечу са Вележом.

Утакмица се игра сутра са почетком у 13.30 часова а главни судија је Аднан Перван из Сарајева. Да додамо још и то да је управо он био један од главних криваца због Дрининог пораза у Приједору против Рудара

Нема коментара:

Постави коментар