среда, 23. фебруар 2011.

За сада нема одгађања утакмице

Снијег који протеклих дана пада у Зворнику али и у остатку Босне и Херцеговине неће одгодити старт прољетног дијела Премијер лиге БиХ, који је заказан за 26. фебруар. Такве информације тренутно долазе из Фудбалског савеза Босне и Херцеговине.




- Пратимо ситуацију на терену и за сада нема никаквих основа да се пролонгира старт првенства. У Сарајеву је пало тек пет центиметара снијега, у Травнику га готово и нема. Три утакмице се играју у Херцеговини... Стога, мислим да нема разлога за одгоду - рекли су нам у секретаријату за такмичење Н/ФС БиХ, потврдивши да за сада није стигао нити један захтјев из клубова за одгађање утакмице.

Међутим, могуће је да се нешто и промијени, али су шансе минималне... За данас је заказана сједница Такмичарске комисије Н/Ф БиХ која ће дати коначну ријеч, односно која би требала потврдити да ће прољетни дио шампионата стартовати 26. фебруара. Данас измјерена висина снијежног покривача на Градском стадиону у Зворнику износи 6 cm с тим да снијег непрестано пада од јутрос а према метеоролозима падаће још два дана.

тренутни распоред утакмица
Субота, 14.30 часова
1. Дрина – Будућност (Јосип Кожул)
2. Челик – Сарајево (Родислав Вукасовић)
3. Вележ – Зрињски (Данијел Пајић)
4. Слобода – Славија (Владимир Доминковић)
5. Леотар – Рудар (Един Голаћ)
6. Травник – Звијезда (Муамер Бурековић)
Субота, 17.30 часова
7. Жељезничар – Олимпик (Драган Скакић)
Недеља, 15 часова
8. Широки Бријег – Борац (Русмир Мрковић)



Нема коментара:

Постави коментар