четвртак, 17. фебруар 2011.

Преокрет Славије, Војводић задовољан


Фудбалери Дрине, који се од недеље налазе на припремама у Међугорју одиграли су прву од три планиране утакмице а укупно другу откако су 12. јануара започели припреме.

Тренер Дрине Дарко Војводић задовољан је оним што су његови изабраници приказали у контролном мечу против Славије упркос томе што су ''вукови'' након вођства поражени резултатом 1:2!

- Прво полувријеме, у којем су на терену биле прве екипе, ми смо добили с' 1:0, голом младог Милоша Галина. Играли смо баш онако како сам и желио, чврсто и јако, не дозволивши Славији ни тренутак доминације на терену, нити да запријети нашем голу. Били смо потпуно равноправни у свим сегментима, а у нападу смо створили неколико прилика и постигли тај један погодак - рекао је Војводић.

У екипи Дрине против Славије нису играли лакше повријеђени Ненад Зечевић, Иван Нинић, Бобан Ђерић и Ђорђе Шуша али они раде с' осталим играчима и спремни ће дочекати прво коло када у Зворник долази Будућност из Бановића.

У другом дијелу, према Војводићевим ријечима, на терену је био резервни састав, састављен углавном од јуниора Дрине, који нису успјели да одoлe нападима ривала.

- Да се разумијемо, ништа не замијерам момцима. Показали су завидну борбеност и одговорност, одигравши максимално коректно. Са друге стране, мора се рећи да је Славија одличан тим, састављен од квалитетних појединаца. Тај квалитет је у наставку дошао до изражаја - каже тренер зворничког премијерлигаша.

Како сам Војводић тврди, оно што је најважније јесте да је Дрина иако је доста промијенила састав у односу на јесењи дио сезоне, није промијенила начин игре.

- Задржали смо ону чврстину и агресивност која нас је красила у првом дијелу шампионата, тачније од момента када сам ја преузео екипу. Наравно, још ту мора да се ради, треба још уиграти поједине линије у тиму, а посебно морамо да порадимо на прекидима. То се односи и на одбрану и на напад али ћемо се тим сегментом бавити када се вратимо у Зворник. Иначе, до сада сам изузетно задовољан урађеним, јер је било много позитивних ствари. Ипак резултате рада моћи ћемо да видимо тек када почне борба за бодове. Вјерујем у екипу и сигуран сам да ћемо обезбијeдиtи опстанак у елити - тврди Војводић

Следећу утакмицу Дрина игра данас против Козаре, лидера на табели Прве лиге Републике Српске, са почетком у 14 часова.

СЛАВИЈА - ДРИНА 2:1 (0:1)

Стријелци: 0:1 Галин (28), 1:1 Садиковић (50), 2:1 Поповић (63), стадион: Градски у Љубушком, гледалаца: 100, судија: Горан Параџик (Љубушки).

Славија: Дујковић, Поповић, Регоје, Станковић, Садиковић, Перишић, Симић, Рашевић, Тодоровић, Кокот, Б. Шешлија. Још су играли: Томовић, С. Радовановић, Беширевић, Н. Шешлија, Радоња, Оглечевац, Зеба, Пушара.

Дрина: Максимовић, Средојевић, И. Лазаревић, Михајловић, Пребирачевић, Крезовић, Ћулум, Н. Лазаревић, Лежајић, Јарановић, Галин. Још су играли: Алексић, Р. Васић, Мојовић, А. Васић, Ђурић, Јеремић, Митровић, Јевтић, Вуковић, Муминовић.

Нема коментара:

Постави коментар