понедељак, 14. фебруар 2011.

У Међугорје по форму


Фудбалери Дрине отпутовали су у Међугорје, гдје ће боравити седам дана у оквиру припрема за прољећни дио првенства у Премијер лиги БиХ.

Тренер Дарко Војводић, коме асистира Миленко Милошевић, одвео је експедицију од 26 фудбалера. Међу њима су десеторица новајлија и четири млада играча из јуниорског погона Дрине.

- Ово је једна нова фаза припрема, гдје нам је потребан добар терен, кога ћемо имати у Међугорју, мада смо и у Каракају радили са лоптом на солидном терену. Ово ће нам добро доћи да се мало и одморимо на десет дана до првенства. Ми смо до сада планирано одрадили на плану физичке снаге и сада нам слиједи фаза уигравања екипе и тражење такмичарске форме. Играчи мисле да им је ово лакша фаза, али ја мислим да је тежа, јер је теже трчати са лоптом него без ње - рекао је Војводић.

Дрина је у зимском прелазном року такорећи измијенила тим. Стигло је десет новајлија, а осам је отишло.

- Тим је јесте нов, али ми имамо један оквир екипе од раније у који ћемо смјестити ове нове играче. Они су за сада све добро прихватили и све добро подносе, тако да очекујем да ће оправдати повјерење које им је дала управа и стручни штаб. Код нас је здрава конкуренција, нема привилегованих играча, тако да ће сви добити прилику да се искажу. Посебно бих нагласио да доста очекујем и од младих играча, који су добро прихваћени од старијих - додао је Војводић.

У Међугорју ће фудбалери Дрине, како сада ствари стоје, одиграти три припремне утакмице. Извјесно је да ће се два пута састати са јесењим прваком Републике Српске екипом Козаре из Градишке и једном са екипом Олимпика. Да ли ће се играти и са Жељезничарем, остаје да се види.

Списак играча који су отпутовали у Међугорје: 

Горан Максимовић, Драган Aлексић, Душан Средојевић, Иван Лазаревић, Мирослав Јевтић, Бојан Михајловић, Никола Пребирачевић, Данијел Ћулум, Иван Нинић, Далибор Крезовић, Никола Лазаревић, Мирослав Савановић, Ненад Зечевић, Никола Мојовић, Милош Галин, Игор Лежајић, Ђорђе Шуша, Радан Муминовић, Aлександар Васић, Јасмин Јарановић, Дарко Митровић, Радомир Јеремић, Слободан Ђурић, Радован Васић, Дејан Вуковић и Бобан Ђерић.

1 коментар: