петак, 18. фебруар 2011.

Војводић задовољан

Осам дана пред почетак прољетног дијела премијерлигашке сезоне фудбалери Дрине имали су најјачу провјеру. Наиме, данас је у Међугорју актуелни првак БиХ, Жељезничар, резултатом 2:1 савладао Дрину, а након сусрета смо поразговарали са шефом струке зворничке екипе Дарком Војводићем.

На самом почетку разговора шеф стручног штаба Дрине, Дарко Војводић, осврнуо се на данашњи сусрет са Жељезничарем.

- Иако смо поражени, могу бити задовољан са оним што су моји изабраници показали. Одиграли смо сасвим коректно и мислим да нас Жељезничар није надиграо. Услови на терену нису били задовољавајући, а руку на срце, и судија је био пристран. Прилику сам пружио готово свим играчима и доиста ме нису разочарали. Голове смо примили из прекида и на томе морамо порадити. Још осам дана остало је до почетка првенства и мислим да ћемо спремни дочекати Будућност - каже Дарко Војводић

Дрина је први дио сезоне завршила на 15. мјесту са 14 освојених бодова, а Војводић је свјестан да његове изабранике очекује тешка борба за очување премијерлигашког статуса. У исто вријеме шеф струке зворничког премијерлигаша се боји закулисаних радњи, карактеристичних за прољетни дио првенства.

- Вележ, ми и Будућност смо најугроженији и двије од ове три момчади ће по мом мишљењу напустити друштво најбољих. Ја се искрено надам да ћемо ми успјети сачувати премијелигашки статус, али сасвим сигурно ће бити тешко. Бојим се и закулисаних радњи јер некако ми се чини да је Дрина од свију отписана. Међутим, морам свима поручити да ми нећемо одустати и да ћемо учинити све да на терену изборимо опстанакј. Ово на терену намјерно истичем јер много пута се знало десити да се опстанак избори негђе друго - закључио је Војводић.

Дрина сутра игра нову припремну утакмицу са хрватским друголигашем Кроатиа Сесвете.

Дрина - Жељезничар 1:2

Стријелац: Вишћа и Николић за Жељезничар и Никола Лазаревић за Дрину
Стадион: Спортски центар ''Cyrcle'' у Међугорју

Дрина: Максимовић, Средојевић, Зечевић, Пребирачевић, Михајловић, Крезовић, Ћулум, Савановић, Никола Лазаревић, Муминовић и Нинић. Још играли: Јермић, Митровић, Иван Лазаревић, Александар Васић, Радован Васић, Мојовић, Галин и Јарановић.

Жељезничар: Шехић, Станић, Радовановић, Василић, Мешић, Савић, Сврака, Јамак, Бешлија, Вишћа и Поповић. Још играли: Зеба, Чолић, Спахић, Золетић и Станчески.

4 коментара:

  1. Znam i kome je gol Lazarevića posvećen, a kako stvari stoje tek će ih biti :)
    18. фебруар 2011. 20.23
    Анониман је рекао...

    ОдговориИзбриши
  2. Ma samo nek trpa to je najvažnije
    18. фебруар 2011. 21.37

    ОдговориИзбриши
  3. Nikola Lazarevic je najbolji igrac FK Drine.
    18. фебруар 2011. 22.22

    ОдговориИзбриши
  4. Nebih se složio da je najbolji....
    18. фебруар 2011. 23.39

    ОдговориИзбриши