среда, 23. март 2011.

Јуниори Дрине одиграли 1:1 са Слободом у Тузли

Јуниорска екипа Дрине одиграла је данас своју прву полуфиналну утакмицу Купа БиХ, у Тузли, против Слободе. Дрина је добро отворила утакмицу, имала неколико добрих шанси и једну од таквих је и искористила. Наиме, у једној доброј, уиграној акцији, у 22 минуту, Петровић даје лопту Васићу а овај са око 25 метара шута и једним прелијепим голом матира голмана Слободе. После датог гола, фудбалери Дрине своју игру највише су базирали на одбрани гола док је Слобода кренула офанзивније.

У другом полувремену скоро иста слика као у првом. Играло се најчешће на средини терена а прилике су се углавном дешавале испред гола Дрине. Када су скоро сви очекивали крај, Јагањац, у 3 минуту судијске надокнаде, шаље лопту у шеснаестерац Дрине, лопта несмотрено испада из руку голмана Дрине а Амер Бекић долази до ње и несметано шаље лопту у гол гостију. По свему приказаном Дрина може бити задовољна нерјешеним резултатом, имајући у виду да је екипа Слободе једна од најбољих јуниорских тимова у БиХ а и да се реванш игра у Зворнику. Један од најбољих фудбалера Дрине на данашњој утакмици и стријелац јединог гола за своју екипу, Радован Васић, каже да је задовољан резултатом и да очекује пролаз у финале после реванша у Зворнику.

- Задовољан сам резултатом, играли смо да дамо бар један гол, и дали смо га, али смо га и несретно примили у 93 минути. Оцекујемо Слободу  у реваншу 13 априла у Зворнику, не смијемо и нећемо се опустати пред тај меч, имамо предност домаћег терена, и мислим да ћемо то искористити - каже Васић.

Реванш сусрет је на програму 13. априла, у Зворнику, са почетком у 16.30 часова.

Нема коментара:

Постави коментар