недеља, 6. март 2011.

Војводић: Борац је заслужено побиједио (видео)

Дрина је у мечу 17. кола Премијер лиге изгубила од првопласиране екипе на табели бањалучког Борца са 1:0. Стријелац јединог поготка био је Дарко Малетић у 62. минуту. Тренер Дрине Дарко Војводић истиче да је Борац заслужено побједио у једној доброј и коректној утакмици и нада се да ће, упркос поразу од Борца, Дрина изборити опстанак у лиги.

- Уживао сам у сваком тренутку ове утакмице. Борац је био боља екипа и сасвим заслужено је дошао до побједе. Домаћин је у овом мечу више желио тријумф и на крају је дошао до њега. По свему приказаном, Борац је најбоља екипа Премијер лиге и желим им да на крају освоје титулу, јер би било потпуно заслужено. Суђење је било веома коректно. Имали смо тежак меч с Будућности три дана раније и то се осјетило на мој екипи. Ми смо имали неке своје шансе, нисмо искористили и идемо даље. Ово је млада екипа, респектујемо свакога ал' се не бојимо никога. Понављам, имамо снаге да опстанемо и сигуран сам да ће тако бити - каже Војводић







1 коментар:

  1. Анониман7. март 2011. 23:17

    Када вам не иде нас се сетите,погедај те запад било дал је сунце,киша снега наша песма чуће се,водиће вас до побједе...могло би се мало прекомбиноват ал ако ван није проблем предложите вођама..

    ОдговориИзбриши