четвртак, 10. март 2011.

Фудбалери истрајни у штрајку

Фудбалери Дрине јуче су ступили у штрајк, због тога што им Управа клуба дугује три - ипо плате. Одлучили су да одлазе на стадион у вријеме тренинга али неће тренирати. Колико су јединствени у свом ставу показује и чињеница да неће одиграти у суботу меч са екипом Рудара ако не добију свој зарађени новац, што би било врло погубно за Дрину што се тиче опстанка  у Премијер лиги.

Штопер Дрине, Дарко Митровић, прича о разним обећањима која су им упућивана од стране Управе, али, како каже, од њих никад ништа није било.

- Дугују нам три - ипо плате, двије нове и једну - ипо стару, обећали су да ће нам до 1. марта све старо исплатити и почети нове, ал нису ништа испунили што су обећали - каже Митровић.

Митровић каже да су сви фудбалери јединствени и да ће истрајати у својој одлуци. Свјесни су да би неодигравње утакмице против Рудара значило скоро сигурно испадање из лиге али ипак кажу да се мора испоштовати договор који је постигнут.

- Ми ћемо штрајковати и нећемо тренирати док нам не уплате обећана дуговања, ићи ћемо сваки дан на тренинг ал’ нећемо тренирати, чекат ћемо да се неко појави из Управе, ако нам не уплате ми нећемо игарти у суботу - додаје Митровић

1 коментар: