понедељак, 14. март 2011.

Данас о оставци Војводића

Фудбалери Дрине, после суботњег пораза, остали су без тренера. Бар тако тврди тренутни/бивши Шеф стручног штаба Дарко Војводић, док предсједник клуба тврди да ништа не зна о томе и да је о оставци Војводића сазнао у медијима. Војводић каже да га на овај отказ није навело то што је забиљежио лош резултат са Дрином него неки други разлози.

- Прије мог доласка Дрина је била отписана из Премијер лиге, али смо заједничким снагама успјели да се вратимо у игри за опстанак. Да нисмо изгубили од Приједорчана и даље бисмо имали шансе, али нисам због тога одлучио да одем, већ су други разлози утицали на то, о којима сада не могу причати - додаје Војводић.

Према нашим сазнањима Војводић је дао оставку због изузетно лошег слагања са појединим челницима зворничког премијерлигаша, којима је стало да Дрина, како каже Војводић, испадне из лиге. За данас је заказана сједница Управе клуба на којој ће бити говора о тренутној ситуацији а расправљаће се и о оставци тренера. Постоји могућност да Војводић пристане на даље вођење клуба с Дрине.

- Помало сам затечен оставком тренера Дарка Војводића. Оно што је евидентно јесте да ћемо морати брзо да реагујемо како бисмо донијели одлуке које би у овом тренутку биле најбоље за клуб - истакао је Миодраг Јевтић, предсједник фудбалског клуба Дрина.

1 коментар: