четвртак, 17. март 2011.

Милошевић - Вукашиновић шанса за опстанак Дрине

После шока и невјерице због пораза од Рудара и оставке коју је неопозиво поднио Шеф стручног штаба Дрине, Дарко Војводић, Управа клуба је брзо реаговала и на његово мјесто именовала је тандем Миленко Милошевић - Светозар Вукашиновић, који су "до јуче" носили дрес зворничког премијерлигаша. Иако је ситуација у клубу, због бодовног салда и последњег мјеста на табели, веома тешка, новоименовани тренери поручују да ништа још није изгубљено и да ће се борити док год постоји и најмања шанса за опстанак.

- Мораћемо да удвостручимо напоре на тренинзима и утакмицама како бисмо избјегли оно најгоре. На нама тренерима и играчима је да покажемо лојалност и љубав према клубу у овом тешком тренутку. Истовремено ћемо играти растерећено, јер у оптицају има још 36 бодова и екипа које су по снази као ми или слабије - додаје Миленко Милошевић.

Иако у тиму неће бити Галин и Пребирачевић радује повратак Душана Средојевића чиме ће одбрана бити знатно чвршћа

 - Не можемо да рачунамо на Милоша Галина, који је искључен у утакмици са Рудар Приједором, али ни на Николу Пребирачевића, који је повријеђен у првом колу против Будућности и мораће да паузира најмање мјесец. Радује чињеница да се послије повреде у тим враћа поуздани Душан Средојевић, а са њим ће наша одбрана бити много чвршћа - каже Милошевић.

8 коментара:

  1. Анониман17. март 2011. 21:01

    zasto smesni..zasto adio..borba do poslednjeg boda..najlakse je predati se..uz podrsku Vukova mozda nije sve gotovo..zasto samo negativne prognoza..ajmo malo optimizma..verujem u opstanak

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман18. март 2011. 19:09

    да је управа хтела да останемо неби дозволила да војвода оде и поставила за тренере ове баксузе...волео бих да останемо ал тешко...што се тиче нас вукова песма неће престати...

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман18. март 2011. 19:50

    ma prva liga rs je zakon, zašto da se takmičimo u ligi nepostojeće države, evo sad će i uefa konačno da reaguje i to potvrdi, mi imamo našu zemlju i ligu i tu nam je dobro jer smo sigurni da nam niko neće nametati ništa kao u ovoj propaloj ligi bih, imaju oni tamo svoje klubove pa nek se takmiče između sebe ako im je dobro, ovo je samo pogubno po nas i finansijski i psihićki i moralno, jedino što smo konačno shvatili da fs bih nisu potrebni srpski klubovi. DRINA U PL RS!

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман18. март 2011. 23:11

    Ovo je stvarno cirkus.Pa imaju li ovi iz uprave malo mozga kada su ove postavili za trenere.Ili im mozda odgovaraju jer ce Mico sastavljati ekipu i taktiku pa zato ne dovode pravog trenera.

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман19. март 2011. 00:27

    Ajmo podrska navijači,sad kad je najteže treba da nas bude najviše!!! podrzimo nasu ljubav DRINU.

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман19. март 2011. 01:07

    sta vi znate koliko njih dvojica znaju o fudbalu! Prosli su vise od vojvode u tom poslu,igrali po inostranstvu a on po crnoj gori i srbiji igro namjestene utakmice! Bio je fudbal i prije njega u Zvorniku a bice i posle pa kakav god da je!

    ОдговориИзбриши