петак, 25. март 2011.

Драган Мићић нови тренер, нова отпуштања из клуба

Са јучерашњег тренинга Дрине
Јуче је на Градском стадиону у Зворнику фудбалерима и широј јавности представљен нови шеф стручног штаба ФК Дрина. Ријеч је о добро познатом фудбалском имену, Драгану Мићићу. Он је на клупи наслиједио тренерски тандем Миленко Милошевић - Светозар Вукашиновић, који су екипу водили само у прошлом колу против Олимпика. На представљању новог тренера, новинарима се прво обратио предсједник клуба Миодраг Јевтић.

- Мишљење је управе клуба да ће нови тренер својим стручним квалитетима успјети да са екипом избори опстанак у Премијер лиги, да екипу подигне из резултатске и друге кризе, а ми ћемо му обезбиједити оптималне услове за рад - нагласио је Јевтић.

Драган Мићић је добро познато лице Зворничанима. Прошле сезоне Драган Мићић је као регистрован играч Дрине одиграо и једну утакмицу а у прољећном дијелу радио је као помоћни тренер Милета Милановића. Мићић каже да није дуго размишљао о томе да ли да прихвати понуду Управе клуба.

- Ситуација свакако није сјајна. Покушаћу прије свега да подигнем атмосферу у екипи и вјерујем да могу оправдати повјерење управе - истакао је Мићић.

Ово ће бити његов први пут да самостално води сениорску екипу, а пред младим стручњаком неће бити нимало лак задатак. Посједује A профи лиценцу. У његовој богатој каријери као играч наступао је за Лозницу, био четри године у Црвеној звезди, београдском Раду, грчком Етникосу, словеначком Копру, наступао је још и за Будућност из Банатског Двора. Своју фудбалску каријеру завршио је у Банату. После завршене фудбалске каријере радио је и као скаут Црвене звезде. За свог помоћника одабрао је бившег играча и капитена Дрине Светозара Вукашиновића.

На јучерашњој конференцији за штампу још је саопштено да Управа клуба више неће моћи  рачунати на фудбалере Ненада Зечевића, Николу Мојовића и Радана Муминовића, а да ће нови тренер одлучити да ли ће и даље задржати нападача Јасмина Јарановића. Иначе, фудбалери Дрине искористиче сутрашњи слободан термин за одигравање пријатељске утакмице са српским суперлигашом БСК-ом из Борче.

ПРОФИЛ
Драган МИЋИЋ
Драган Мићић, у вријеме када је играо за Црвену звезду
Датум рођења: 20. јун 1969.
Мјесто рођења: Бијељина
Висина: 1.73m
Играчка каријера: Радник Бијељина, Лозница, Црвена звезда Београд, Рад Београд, Копер (Словенија), Банат Зрењанин, Бесељидха Љеш (Албанија), Раднички Обреновац, Кастриоти Кроја (Албанија) и Дрина из Зворника.
Тренерска каријера: Радио као помоћни тренер Дрине у сезони 2009./2010.







12 коментара:

  1. Анониман25. март 2011. 18:03

    Stvarno sramota sta ste uradili momcima, dovedete ih tako i poslije par kola otpustite i unistite im sezonu. Tuzno je sto to kod nas moze da prodje nekanznjeno.

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман25. март 2011. 19:57

    Sva ta cetiri fudbalera kojaa nece vise igrati za vas su drzala Drinu Jaranovic brz Muminovic prodoran :D

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман25. март 2011. 21:48

    Администратор блога је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман25. март 2011. 22:18

    nista drugo i ne zna nego da brise ljudima komentare!!!!stvarno sramota dovedu igrace i onda ajd cao kao nemaju para za plate,,za njih nemaju a za ostale imaju,,,,ako nemaju para neka onda puste juniore da igraju

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман25. март 2011. 22:33

    ако су давали отказе онда су требали дати галину дечко је веома слаб..УПРАВА НАПОЉЕ ! ! !

    ОдговориИзбриши
  6. Као прво овај блог није званично гласило ФК Дрина а као друго сваки вид провокације на овом блогу ће се санкционисати. Једно је нешто написати што је из срца а друго је кад навијате за друге клубове и дођете овде да напишете нешто што ће изиритирати друге посјетиоце којима је стало до овог клуба. Написати да Дрина ништа осим испадања није заслужила није ништа друго до чисто вријеђање од навијача до фудбалера. ако мислите да је Управа клуба крива за резултате онда напишите "јасно и гласно" да је она крива, мислим да су "обични" навијачи и фудбалери најмање криви за овакву ситуацију у клубу.

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман26. март 2011. 08:00

    nije provokacija ako se napiše da je nepošteno i nefer to što ste momke koji su došli da daju sve za Drinu šutnuli veoma nekorektno i nesportski.
    Evo, preformulisaću.
    Iz srca mislim da je ovo što je urađeno sraman čin i da će ono što Drina zaslužuje u nastavku takmičenja i dobiti.
    Niko nema pravo da se igra sa nečijim angažmanima i da žrtvuje nečiju sezonu.
    Nadam se da ovo nećeš shvatiti kao prvokaciju.
    Pozdrav

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман26. март 2011. 11:22

    Stvarno sramota....što su ih dovodili ako nemaju pare da ih plate....eto samo da bude da su "radili" nešto u prelaznom roku,desetoricu doveli,i sad otkazi na sve strane,pa majku mu što si ga dovodio onda....Tvrdim da je Muminović strašan igrač,Zečević sa svojim iskustvom mogao je mnogo toga uraditi,Mojović je kvalitet i potencijal...ali pošto uprava nema oči,zaslužili smo da ispadnemo...

    ОдговориИзбриши
  9. Анониман26. март 2011. 21:45

    ma lopovi peru pareee

    ОдговориИзбриши
  10. Анониман26. март 2011. 21:59

    ovo samo ima kod nas u zvorniku.dovedu igrace i oteraju posle 4 kola.a sto se trenera tice mislim da se mile opet vratio a micic je samo figura.to nas nacelnik samo nije obavestio.

    ОдговориИзбриши