четвртак, 31. март 2011.

Дрина - Звијезда Градачац (суботa, 16 часова), долазак најавили и "специјални гости"

У просторијама Н/ФС БиХ данас су одређени термини за одигравање утакмица 20. кола Премијер лиге. Сусрет Дрина - Звијезда из Градачца играће се у суботу од 16 часова на Градском стадиону у Зворнику. Главни судија биће Елдис Прошић из Цазина. Помоћници су му Хрвоје Турудић (Читлук) и Ратко Крунић (Бања Лука). Четврти судија је Анто Живковић из Орашја. Делегат сусрета је Маринко Бубало из Широког Бријега. Контролор суђења је Бекир Феризовић из Травника.

Своје присуство на утакмици најавили су и бивши фудбалски асови Михајло Пјановић, Горан Буњевчевић и Дејан Илић, дугогодишњи велики пријатељи новог тренера Дрине, Драгана Мићића.

Остали парови:

Субота, 16 сати
1. Слобода – Зрињски (Оливер Кожул)
2. Леотар – Жељезничар (Томислав Чуић)
3. Сарајево – Будућност (Семир Каплан)
4. Вележ – Олимпик (Муамер Бурековић)
5. Широки Бријег – Травник (Емир Алечковић)
19 сати
6. Челик – Рудар (Русмир Мрковић)

Недеља, 16 сати
7. Славија – Борац (Радослав Вукасовић)

5 коментара:

  1. Анониман31. март 2011. 23:30

    Ćićmi sretno,momci igrajte za Vukove!

    ОдговориИзбриши
  2. Ljudi samo hrabro sutra, još nije ništa izgubljeno!

    ОдговориИзбриши
  3. моје мишљење:
    те седмице кад је дрина играла против рудара играчи су штрајковали због не исплаћених плата да неби дрину савез казнио новчано што нису играли утакмицу они су обезбиједили новац и рекли да немају више пара и да морају да испадну а да ће играчи бити исплаћени..дрина изгубила,војводић дао отказ а играчи дан пред утакмицу сви сву готово били у ноћном проводу јер нису имали разлога да играју част изузетцима који желе у већи клуб...онда нагли преокрет дебели набавио паре и опет борба за опстанак...побиједићемо звијезду само ме брину вукови јер лијепо смо почели други дио са сад кружи прича да смо већ испали наравно доће они највјернији ал колико ће нас бити то је питање..ако побиједимо звијезду онда мислим да сам 99% управу !!!

    ОдговориИзбриши