среда, 6. април 2011.

Мићић: Нада последња умире; Ристић: Нисам сретан због постигнутог гола

После утакмице са Звијездом и засигурно најлошије игре фудбалера Дрине нови тренер Дрине, Драган Мићић, стартовао је првим званичним поразом. Многи проблеми који су се нагомилали оставили су дубок траг, па је и овај пораз на домаћем терену скоро очекиван.

- Ми смо пред ову утакмицу имали великих проблема у вези са саставом тима, јер су нам три офанзивна играча имала жуте картоне. Лош терен нам је створио додатне проблеме, због чињенице да смо морали да нападнемо. Примили смо поготке из двије грешке. Морамо се наставити борити, нада последња умире. До следећег меча с Травником морамо дићи главу - рекао је Мићић.

Фудбалер који је оставио дубок траг у дресу Дрине, за њу је уједно постигао и два првенствена гола јесенас, неславно се растао са челницима клуба с Дрине. Што је још и жаливије баш у суботу свом бившем и матичном клубу дао је гол. Ипак он због тог гола није био нимало сретан али га је прославио, како каже, због Управе Дрине.

- Нисам био претјерано сретан, јер је Дрина мој клуб. Жао ми је фудбалера и навијача, али сам погодак прославио због људи из Управе, који су ме буквуално отјерали. Јесенас сам енергију расипао на убјеђивање с њима како бих добио новац који сам поштено зарадио. Надам се да ће у Дрини доћи до промјена, те да фудбал у Зворнику неће доживјети судбину Милића, Угљевика и Сокоца - рекао је Ристић.

6 коментара:

  1. risticu seljacino ne seri!!!!!

    ОдговориИзбриши
  2. risticu sta tebe boli k.... za drinom

    ОдговориИзбриши
  3. Koliko voliš Drinu i navijače si dokazao kad si nas ostavio na cjedilu i to kad nam je bilo najteže.
    Sve to zbog toga što su ti dugovali 2 plate! Pa koliko ljudi ima što im u "pravim" firmama duguju i po godinu dana, a i dalje rade...i to dosta teže poslove nego ti!
    Sram te bilo!!!

    ОдговориИзбриши
  4. ma sta bre serete treba da se otera uprava,a nemojte da krivite igrace,Igraci odlaze zato sto nema para.zato bolje da cutite!! Genocid Karakaj!!

    ОдговориИзбриши