субота, 9. април 2011.

Дрина данас против Травника

Фудбалери Дрине данас гостују екипи Травника. Иако су скоро отписани у борби за опстанак, Зворничани ће дати свој максимум у жељи за што бољим резултатом. Свима у редовима Дрине је готово јасно да ће тешко доћи до бодова на Пироти али исто тако истичу да се не треба унапријед предавати.

- Серијом пораза довели смо себе у неугодан положај и сад је пред нама тежак и готово немогућ задатак, а то је да покушамо сачувати премијерлигаши статус. Биће то тешко остварити, посебно послије пораза од Звијезде у прошлом колу. У Травник идемо да се надигравамо и да покушамо извући што бољи резултат. Ми немемо шта да изгубимо у Травнику, можемо само да добијемо
- каже фудбалер Дрине Иван Нинић.

Треба напоменути да су данашњи домаћини славили јесенас у Зворнику голом који су постигли у 90 минуту. Тренутно се налазе на 6. мјесту са 29 бодова колико има и 7. Славија. Дрина је на последњем мјесту са 17. бодова колико има и предпоследња Будућност. Утакмица се игра данас од 16 часова. Главни судија биће Денис Беговић из Градачца. Помоћници су Родољуб Топић (Бања Лука) и Никица Томас (Дриновци). Четврти судија на утакмици је Горан Параџик (Љубушки). Делегат на утакмици је Жељко Краљевић (Љубушки) а контролор суђења је Драган Марић (Србац).

2 коментара:

  1. макар нек се потруде да не будемо задњи,ја мислим да ове сезоне нико није побиједио транвик а веома тешко им је узети и бод на њиховом терену,било би одлично кад би им узели бод онда би се вратила мала нада да можемо и остати па да направимо најбољу атмосферу против жеље,тад славимо и рођендан,играјте фудбал !
    п.с одличан поклон нам би био бод из травника :)

    ОдговориИзбриши
  2. e dobili su odlicnu 6 od travnika za rodjendan svaka cast momci samo se brukate

    ОдговориИзбриши