уторак, 12. април 2011.

Јуниори сутра против Слободе у купу

Утакмица Дрине и Слободе јесенас у Зворнику
Јуниорска екипа Дрине сутра ће по други пут у задња четри дана "укрстити копља" са тузланском Слободом, овај пут то ће бити у полуфиналу Купа БиХ. Подсјетимо се, у првој утакмици 23. марта која је играна у Тузли било је 1:1, за Дрину више него добар резултат. Ако је судити по игри приказаној у недељу, у првенственој утакмици када је Дрина била боља са 2:0, онда за пролазак у финале неморамо страховати, ипак, Слобода не носи безпотребно епитет најбоље омладинске екипе у БиХ па је тако сутрашњи исход заиста тешко прогнозирати.

Благу предност засигурно има домаћа екипа јер игра на свом стадиону, пред домаћом публиком а као дванаести играч сигурно ће бити најватренији навијачи Дрине, "Вукови", који ће такођер сутра бити ту. По најавама самих фудбалера очекује се офанзивна игра од првог минута. Један од њих, који је донио важан гол Дрини у првом мечу, нема дилему ко сутра пролази у финале.

Васић - да ли ће га и сутра послужити шут?
- Атмосфера у екипи је никад боља, дочекујемо овај сусрет комплетни, нико на срећу није повријеђен. У недељу смо побједили Слободу са 2:0 али то нас неће опустити пред сутрашњи меч. Играчемо од прве минуте офанзивно и непада нам на памет да се бранимо. Оно што је још важније а то је подршка наших вјерних навијача "Вукова" који ће нам сигурно помоћи да одржимо резултат који води у финале - каже Радован Рацо Васић.

Утакмица се игра сутра на Градском стадиону у Зворнику са почетком у 16.30 часова.

Нема коментара:

Постави коментар