субота, 9. април 2011.

Ново понижење Дрине

Додајте натпис
И после пораза опет пораз, некако смо више навикли на такве извјештаје са Дрининих утакмица. Ипак, оно на шта нисмо навикли је то да се наш клуб почео прописно брукати. На данашњем гостовању, у оквиру 21. кола Премијер лиге БиХ, наши фудбалери играли су против Травника и изгубили су са високих 6:0. По игри приказаној на терену можемо можда бити и задовољни јер би резултат могао бити и већи да је Травник само мало више "запео". Овим поразом је сасвим сигурно запечечена једна заиста лоша сезона у години која је обећавала, што се тиче Дрине.

Први погодак виђен је у 25. минуту а стријелац је био Поповић. После првог полувремена нико није ни слутио да ће Дрина у другом полувремену доживјети праву катастрофу. Стријелац првог гола, Поповић, у 55. минуту постиже и свој други гол. Само три минуте касније нови гол, стријелац је Нусмир Фајић. У 70. минуту на 4:0 повисио је исти играч који је уједно и најбољи стријела лиге. За 5:0 побринуо се у 75. минуту Шиљак, да би коначан резултат поставо поново Фајић својим хет - триком.

Очигледно је да се агонија зворничког премијерлигаша и даље наставља док челни људи и не помишљају да преузму неке кораке ка нормализацији клуба сем што постављају тренере без икаквог тренерског искуства а камоли да поднесу оставку и да команду преузме неко ко је спреман Дрину, ако ништа, онда да је на миран и частан начин изведе из ове лиге а не на начин како је то данас било у Травнику.

Травник - Дрина 6:0 (1:0)

Стадион: Пирота. Гледалаца: 200. Судија: Денис Беговић. Стријелци: 1:0 Поповић (25.), 2:0 Поповић (55.), 3:0 Фајић (58.), 4:0 Фајић (70.), 5:0 Шиљак (75.), 6:0 Фајић (80.). Жути картони: Варупа, Шиљак, Сарајекић (Травник), Лежајић, Савановић (Дрине)

ТРАВНИК: Адиловић, Терзић, Варупа, Хелвида, Реџепи (од 55. Затагић), Фајић, Бадров (од 65. хаџић), Шиљак, Поповић, Грабус, Чурић (од 40. Сарајкић).

ДРИНА: Максимовић, Лазаревић, Средојевић, Рустемовић, Јеремић, Прибирачевић, Лежајић (од 70. Ђерић), Крезовић, Јарановић, Савановић, Ћулум (од 75. Васић).

7 коментара:

  1. pa kad su ovi dali 6 koliko ce zeeljo onda da napakuje u subotu???????

    ОдговориИзбриши
  2. jebo vas dragaan micic !!!
    jedan je VOJVODIC DARKO!!!
    UPRAVA NAPOLJE

    ОдговориИзбриши
  3. Budale jedne!!!!!!!!!!!!

    ОдговориИзбриши
  4. picke jedne je*o vas Micic debil ne zna ni da prica a kamoli da vodi ekipu

    ОдговориИзбриши
  5. Svaka im cast,doveli su jednu opicenu budalu-Mićića,čovjek nezna sta znaci biti trener!!!!

    ОдговориИзбриши