среда, 4. мај 2011.

Дрина - Слобода (17 часова)

Данас је на програму 25. коло Премијер лиге БиХ а фудбалери Дрине дочекаће тузланску Слободу на Градском стадиону од 17 часова.  После осам узастопних пораза скоро је сасвим сигурно да ће и данас бити исти исход против Слободе. Јесенас је Слобода на свом стадиону славила са 3:0, ипак тада је расположење у редовима Зворничана било потпуно другачије, у односу на данас, када је оптимизам, мотив... потпуно нестао.

Капитен Дрине, Горан Максимовић, који је један од најбољих фудбалера у Дрини, који је сасвим сигурно заслужан за многе повољне резултате, каже да је мотива нестало јер више се не зна за шта се игра. Ипак, оно што истиче као главну обавезу екипе а то је да се одигра поштено до самог краја шампионата.

- Тешко је наћи мотива за игру када смо већ скоро испали из лиге. Ипак нам је обавеза да одиграмо поштено до краја. Тако ће бити и против слободе, која у неким другим околностима не би била фаворит. Тренер Мићић ће сигурно дати прилику нашим млађим играчима да стичу искуства у квалитетној утакмици какву очекујемо против Слободе - додаје капитен Дрине, Горан Максимовић.

ДРИНА - СЛОБОДА ТУЗЛА

Стадион: Градски; Главни судија: Огњен Ваљић (Бања Лука); Помоћници: Асмир Будимлић (Бихаћ) и Дарио Приморац (Љубушки); Четврти арбитар: Зоран Сокнић (Ист. Сарајево); Контролор суђења: Филип Јелавић (Груде); Делегат: Крешимир Чавор (Широки Бријег).

ДРИНА: Максимовић, Средојевић, Иван Лазаревић, Митровић (Пребирачевић), Михајловић, Кутлачић, Нинић, Ћулум, Васић, Ђерић (Лежаић). Тренер: Драган Мићић.

СЛОБОДА: Мујкић, Николић, Алмир Бекић, Халиловић, Јогунчић, Ефендић, Малкић, Гаварић, Раца, Мујић, Амер Бекић. Тренер: Ибрахим Црнкић.

1 коментар:

  1. Анониман4. мај 2011. 12:18

    Дођите на утакмицу у што већем броју. Не дозволимо да нас фукаре надгласају у нашем граду.

    ОдговориИзбриши