петак, 26. август 2011.

Мићић: Вријеме је за побједу!

Фудбалери Дрине после два одиграна кола у Првој лиги РС имају један бод - један пораз и један нерјешен меч. Сутра од 17 часова на свом терену дочекују екипу Слоге из Добоја и по најавама тренера Зворничана биће ово врло неизвјестан меч.

Повреде и картони нису заобишли Дрину па ће сутрашњу утакмицу пропустити штопер Александар Здравковић, који је добио црвени картон против Сутјеске у прошлом колу, а упитни су још и везиста Един Рустемовић, који је “изврнуо” скочни зглоб, и капитен Владимир Ивановић, који је задобио повреду лица ван терена.

Тренер Дрине Драган Мићић каже да сутра у Зворник долази, по њему, најбоља екипа у лиги, те изразио наду да ће поред неколико кадровских проблема успјети узети прва три бода у новој сезони.

- Долази нам сигурно најбоља екипа у лиги, ми имамо кадровских проблема гђе нећемо моћи да рачунамо на поједине играче али имамо адекватне замјене, тако да ћемо учинити све да нашом кoleктивношћу и борбом покушамо да дођемо до три бода - каже Мићић.

Мићић додаје да је уживо посматрао меч између Слоге и Подриња из Јање прошлог петка у Добоју и каже да је Слога, поред пораза, показала бољу игру од Подриња и да је заслужила побједу, те нагласио, да имају доста добрих појединаца, да су технички припремљени и да ће у Зворнику пресудити борбеност и брзина, што се нада да ће то бити савезник његове екипе.

Када је ријеч о сутрашњем саставу који би требао да истрчи на терен Градског стадиона у Зворнику, Мићић није могао речи који би то требали бити фудбалери те додао да је у последње вријеме било доста повреда а ни картони нису заобишли екипу.

- О сутрашњем саставу који би требао да истрчи на терен не могу вам пуно речи јер имам доста проблема око повреда. Пар играча неће играти због картона а пар због повреда, тако да морам да сачекам сутрашњи дан па да видим ко ће бити у првих једанаест - додаје тренер Зворничана Драган Мићић.

 Да су играчи сутра спремни да освоје прва три бода у овој сезони потврђује и изјава везисте Дрине Радована Васића који је истакао да поштује сутрашњег ривала али и да фудбалери Дрине имају своју рачуницу, а то је побједа и борба за врх табеле.

- Атмосфера у екипи пред сутрашњи меч са Слогом је добра. Има неколико повријеђених играча, али мислим да нас то неће зауставити да побједимо у страшњем мечу против Слоге, иако је ове сезоне најавила улазак у већи ранг, и сигурно је квалитетна екипа. Ми се сутра нећемо бранити, јер нам је потребна побједа пред нашим навијачима, како би избјегли борбу за опстанак или како би се прикључили екипама на врху табеле, тако да ћемо од 1 минуте кренути у напад - каже Васић.

Последњи пут ова два ривала играла су у сезони 2009./2010. и тадашњи биланс био је: једна побједа Дрине (3:1) и један нерјешен меч (1:1).

1 коментар:

  1. **bem ti takvog trenera koji ne zna ko ce mu igrati u ekipi,,,jos mu sa tribina govore koga ce da menja stvarno ste smesni i kao klub i kao pojedinci.....

    ОдговориИзбриши