петак, 14. октобар 2011.

Дрина дочекује бијељински Радник

Ове суботе играју се утакмице 10. кола Прве лиге РС. Дрина ће, на свом стадиону, дочекати, трећепласирану екипу на табели, бијељинског Радника, који има само три бода више од Зворничана.



Несумњиво је ово један од дербија кола и сигурно дерби овог дијела РС, у ком се састају два стара познаника. Меч који је увијек привлачио огроман број гледалаца, и у Зворнику и у Бијељини, а надамо се, и поред лоше ситуације у којој се нашао наш фудбал, да ће тако бити и сутра.

Дрина није поражена три утакмице за редом на страни, али се зато не може похвалити добрим резултатима на свом терену, гдје је од петнаест могућих бодова освојено свега седам. Што је још битније и што је већ постало упечатљиво код Зворничана, када су у питању домаће утакмице, јесте јако лоша игра, посебно у завршници акција, али то је, како каже тренер Драган Мићић, већ постала прошлост.

Код екипе Дрине право наступа сутра неће имати Радован Васић, због картона, док су сви остали спремни за сутрашњи меч.

ФК ДРИНА Зворник – ФК РАДНИК Бијељина (Субота, 15 часова)

Стадион: Градски у Зворнику; Главни судија: Милан Доцић (Бања Лука); Помоћници: Синиша Иванчевић и Горан Ћелић (Бања Лука); 4. судија: Драган Мејакић (Бања Лука); Делегат: Бошко Фуртула (Вишеград); Контролор суђења: Душко Вујичић (Фоча).

1 коментар: