уторак, 7. фебруар 2012.

Радован Васић ипак у Дрини

Због ниских темрепература и дубоког снијега фудбалери Дрине раде у отежаним условима.Ако је ишта позитивно у датим условима, то је да ће фудбалери бити максимално физички спремни, али ће им недостајати потребан ниво уиграности. На почетку припрема радило се комбиновано на стицању физичке снаге, али и на терену. Тренутно се тренира два пута дневно, али искључиво у дворани и трчањем на терену.


Што се тиче играчког кадра, полако се комплетирају редови. У екипу се вратио Иван Нинић, а послије пробе у ГОШК-у из Габеле, у матичном клубу поново је и Радован Васић.

- Нас, као и остале екипе погађа ово невријеме. Играчи углавном не воле ову фазу када се ради искључиво на стицању физичке снаге, а поготово сада када са лоптом уопште не може да се ради. Ипак сви се труде, да испуне оно што се од њих тражи. Имамо и проблема са мањим повредама због тешких услова рада, али ништа алармантно. Доласком Нинића и повратком Васића, остало нам је да нађемо још једног нападача, на чему управа интензивно ради - pекао је тренер Дрине Драган Мићић.

Нема коментара:

Постави коментар