понедељак, 12. март 2012.

Пораз у Мркоњић Граду

Иван Нинић
У првој прољећној првенственој утакмици фудбалери Дрине поражени су на гостовању у Мркоњић Граду од Слободе резултатом 2:1 (1:1).Утакмицу је обиљежило изузетно лоше суђење главног арбитра, Љубише Врховца из Лакташа.

Дрина је од 43 минута играла са играчем мање пошто је Владо Ивановић добио други жути картон.

 И поред тога Зворничани су пружили једну веома добру партију и потврдили добру игру из јесењег дијела првенства а нови фудбалер Иван Нинић је, по свему приказаном, и на припремама а и у данашњој утакмици, веома успијешно замијенио Александра Николића. Управо је он из једног контра напада у 23 минуту савладао голмана Слободе Илића.


Домаћи фудбалери изједначили су у 41 минуту голом Бојана Тадића из слободног ударца а исти играч био је прецизан са једанаест метара и тако донио побједу свом тиму – 2:1. Претходно је, по мишљењу главног судије, голман гостију Максимовић у казненом простору срушио Травара и скривио пенал.

Нинић је у 74 минуту имао прилику да постигне и други гол и да донесе својој екипи изједначење али је шут са једанаест метара зауставио голман Илић. Пенал је, по мишљењу судије Врховца, досуђен због играња руком Саше Стјепића.

У 15. колу, наредног викенда, Дрина ће дочекати фочанску Сутјеску.

1 коментар: