субота, 30. август 2014.

Мићић: Данас нисмо имали исти критеријум код судија (видео)

Дрина је данас у Зворнику поражена са 2:1 од сарајевског Жељезничара.

Утакмицу је обиљежио црвени картон Дејана Узелца у 64. минуту након што је оборио Турковића.

Тренер Дрине Драган Мићић у изјави послије утакмице није крио своје разочарење поразом, првенствено, како каже, због лошег суђења Горана Параџика.

"Ја немам замјерке у игри мојих изабраника, мислим да смо одиграли квалитетно утакмицу. Жељезничар је повео евроголом Бајића, који се ријетко виђа, а ми се у наставку нисмо предавали и наставили смо да нападамо те смо успјели изједначити. Оно што хоћу да истакнем јесте да данас нисмо имали исти критеријум код судија, мислим да су престрого искључили нашег играча. 35. минута смо играли са играчем мање тако да је било тешко одољети нападима Жељезничара", рекао је Мићић.

Мићић је рекао да екипа није издржала притисак у последњих пола сата те је примила други гол али и додаје да није срамота изгубити од екипе какав је Жељезничар.

"Сматрам да и ми мали клубови имамо право на коректно суђење. Ми имамо сада два искључена играча и морамо да у наредном периоду сагледамо наше стање јер на ове играче нећемо моћи рачунати ни у наредним утакмицама. Сада нам слиједи пауза гдје имамо доста времена да се припремимо и освјежимо за следеће утакмице", каже Мићић.

Он је додао да је задовољан са бодовним салдом након пет одиграних утакмица, с обзиром на тежак распоред.

Његов колега из Жељезничара Адмир Аџем каже да је екипа дошла у Зворник по бодове.

"Знали смо да ће бити јако тешко, да играмо са јако квалитетним противником, младим и полетним, знали смо које су њихове јаче стране, а има их доста, мислим да смо у већем дијелу утакмице то добро исконтролисали. Радили смо високи пресинг на њихову одбрану, нисмо дозвољавали да организују нападе из задње линије да ту лопту пребаце до везног реда гдје имају доста добрих играча", каже Аџем.

Аџем је истакао да му је жао што играчи нису, када су имали играча више, реализовали неке прилике.

Нема коментара:

Постави коментар