недеља, 7. септембар 2014.

Дрина побједила Рад

Фудбалери Дрине јуче су у пријатељској утакмици, која је играна на стадиону у Роћевићу, побједили београдски Рад резултатом 2:1.

Утакмица се првобитно требала играти на Градском стадиону у Зворнику али је због натопљеног терена она одиграна у Роћевићу.

Зворничани су сасвим заслужено повели у 30. минуту када је Рустемовић искористио одлично проигравање Чоловића те одлично шутирао са 25 метара за фантастичан гол.

Васић се до краја првог полувремена два пута могао уписати у листу стријелаца само да је мало боље реаговао у завршници.

У другом полувремену прилику да играју добили су играчи са клупе а гости су били нешто опаснији ривал.

У 88. минуту корнер за госте извео је Милисављевић а у шеснаестерцу Дрине неспретно реагује Ивановић те постиже аутогол за изједначење.

Ипак, као и у много ситуација до сада, Ивановић је на прави начин знао да се искупи за грешке. У судијској надокнади Васић је убацио лопту у шеснаестерац Рада а Ивановић је главом са прве стативе спроводи у мрежу.

Дрина је могла и убједљивије славити да судија није поништио гол Илића.

Дрина Зворник - Рад Београд 2:1 (1:0) 

Стријелци: 1:0 - Рустемовић у 30. минуту, 1:1 - Ивановић (а.г.) у 88. минуту, 2:1 - Ивановић у 90. минуту. Стадион у Роћевићу; Гледалаца: 300; Главни судија: Славко Јовић (Зворник); Жути картони: Лазић, Ивановић, Костић (Дрина), Јелић, Бајић, Перовић, Веселиновић (Рад).

ДРИНА: Ерић, Јокић, Радовић, Мемовић, Узелац, Кикић, Рустемовић, Чоловић, Илић, Васић, Костић. Још су играли: Османовић, Ивановић, Ћулибрк, Милошевић, Ђерић, Марковић, Лазић, Ли, Ђурић.

РАД: Јовановић, Родић, Ђурић, Бајић, Мараш, Распоповић, Гњатић, Веселиновић, Ненадовић, Перовић, Ђерић. Још су играли: Лучић, Симић, Станчески, Вицо, Милисављевић, И.Марковић, М.Марковић, Каришић.

Нема коментара:

Постави коментар