субота, 25. октобар 2014.

Мићић: Дефинитивно данас нисмо имали среће (видео)

Дрина је данас остварила трећи узастопни реми на свом терену.

На Градском стадиону Зворничани су подјели бодове са екипом Звијезде из Градачца - 1:1.

Тренер Дрине Драган Мићић рекао је након утакмице да екипа данас дефинитивно није имала среће и поред тога што је била бољи и квалитетнији ривал.

"Имали смо безброј шанси које данас нисмо успјели да реализујемо. Мислим да је данас јунак утакмице био голман Звијезде Бркић који је бранио све наше ударце на гол. Ово је била веома добра и квалитетна утакмица а мојим играчима немам шта да замјерим, дали су све од себе, нисмо успјели да дамо тај један гол из безброј шанси", рекао је Мићић.

Он је истакао да ће Дрина до краја полусезоне покушати да прикупи што више бодова.

"Идемо у Широки Бријег, гледаћемо да извучемо што бољи резултат, ја и даље вјерујем у ову екипу, мислим да је доста квалитетна и да има капацитет да остане у лиги", истакао је Мићић.

Његов колега из Звијезде, Петар Шегрт каже да је утакмица била јако добра да су обје екипе играле добро те је створено пуно шанси.

"Мислим да смо и ми одиграли добро утакмицу, имали смо шансу, водили 1:0, морали смо дати и тај други гол из оне стопостотне шансе али се онда Дрина вратила, изједначила и имала доста прилика. За мене је овај резултат успјех, идемо поен по поен до зиме а онда ћемо видјети какви су даљи планови. Кажем, задовољан сам овим бодом јер смо имали у претходним данима јаке утакмице. У задњих пет утакмица нисмо доживјели пораз и остаје нам само још да коначно забиљежимо побједу и у лиги", рекао је Шегрт.

Нема коментара:

Постави коментар