уторак, 3. фебруар 2015.

Нови реми у етно селу! (фото/видео)

Зворничка Дрина забиљежила је и други реми на припремама. Послије 0:0 против шабачке Мачве, без голова је виђена и утакмица против Доњег Срема.

Након свега што смо видјели може се рећи да је утакмица на вјештачком терену стадиона "Саво Милошевић" у етно селу "Станишићи" заслужено завршена нерјешено.

Играле су обје екипе чврсто али и опрезно, због клизавог терена, што је проузроковало и неколико чвршћих стартова.

У игри Дрине највише је показао новајлија Момчило Мркаић који је у пар наврата опасно припријетио голману Доњег Срема. Издвајамо шут главом поред гола и шут са око двадесетак метара, када је голман Јовановић врховима прстију скренуо лопту до стативе и онда корнера.

И штопер Владо Ивановић је имао солидну прилику када је налетио на једну повратну лопту али његов снажан шут пролази поред стативе.

И фудбалери Доњег Срема су имали своје прилике. Прво Јосимов, па Стансиављевић... ипак лопта није проналазила пут до мреже гола Дрине.

На крају сасвим заслужено Дрина - Доњи Срем 0:0.

"Ово је била једна квалитетна утакмица гдје се главна битка водила на средини терена. Доста тврда утакмица, да кажем борбена, без много шанси, али то је тако у овом дијелу припрема када су и тешке ноге, видим да играчи имају добро залагање али фали још ту тачан пас и фале голови, али све у свему једна добра провјера. Нама је циљ опстанак у лиги и сигурно нас очекује једна тешка борба за опстанак и гдје имамо предност од пет бодова. То је у неку руку добра предност али се то може и брзо истопити те се стога не смијемо опустити. Довели смо пар квалитетних појачања, остаје да уиграмо линије тима и да се покушамо учврстити у средини табеле", рекао је послије утакмице тренер Дрине Драган Мићић.

ФК ДРИНА Зворник - ФК ДОЊИ СРЕМ Пећинци 0:0 

Стадион: „Саво Милошевић“; Гледалаца: 100; Главни судија: Дражен Марић (Бјељина). Жути картони: Васић, Лазаревић, Мркаић, (Дрина), Швоња (Доњи Срем).

ДРИНА: Максимовић, Ђерић, Благојевић, Ивановић, Мемовић, Кикић, Лазаревић, Бошковић, Мркаић, Васић, Филиповић. Још су играли: Чокорило, Јокић, Марковић, Милинковић, Лазић, Илић, Недељковић.

ДОЊИ СРЕМ: Белић-Лакићевић, Вукобрат, Прљевић, Јосимов-Швоња, Синђић, Михајлович, Мирковић-Спалевић, Станисављевић. Још су играли: Белић, Црномарковић, Митревски, Иавнов, Христов и Станковић.



(Фото: .fkdonjisrem.com)

Нема коментара:

Постави коментар