уторак, 17. март 2015.

Бошковић: Најважнија утакмица тек предстоји

Дрина није могла замислити бољи наставак сезоне. У два кола освојили су четири бода против изузетно јаких екипа као што су Вележ и Зрињски.

Два дана након ремија у Мостару против Зрињског, у табору Зворничана још се сабирају утисци. Свјесни су, кажу, чињенице да најтежи посао тек долази а то су утакмице са бијељинским премијерлигашима.

"Била је ово једна тешка утакмица. Као што знате Зрињски сваке године у плану има освајање првенства и увек располаже изузетно добрим играчима. Ипак, ми нисмо отишли у Мостар да се предамо, борили смо се, дали све од себе. Можда смо у неким појединим ситуацијама могли боље реаговати али све у свему задовољни смо бодом", каже везњак Дрине Дарко Бошковић.

Бошковић истиче да ништа није готово што се тиче борбе за опстанак и да најважнији меч тек предстоји.

"Утакмица са екипом Младости за нас представља најважнији меч тј. "меч лопту". Они су нам директни конкуренти и сигурно је да ће покушати преко нас да изађу из те опасне зоне. Ми ћемо уложити сав свој напор како би добили ту утакмицу, чиме би вероватно урадили пола посла око опстанка и самим тим вероватно би се укључили око борбе за горњи дeo табеле", истакао је Бошковић.

Нема коментара:

Постави коментар