уторак, 7. април 2015.

Бајић: Имамо своје адуте! (видео)

Серију тешких утакмица фудбалери Дрине наставиће сутра када у 20. колу дочекују фаворизовано Сарајево.

Порази од Младости и Радника у претходним колима довели су чету Срђана Бајића у незгодан положај.

Иако ће сутрашњи противник бити силно мотивисан, због борбе за титулу са Широким Бријегом, Зворничани вјерују да могу направити изненађење и тако прекинути серију лоших резултата.

"Очекује нас једна изузетно тешка утакмица против једног доброг тима и добро организованог клуба. Мислим да у тој утакмици и ми имамо своје адуте и да се и ми питамо. Ако дамо један свој максимум можемо се надати неком повољном резултату. Реално гледајући и нерјешен сусрет је за нас у овој ситуацији добар резултат", каже тренер Дрине Срђан Бајић.

Бајић ће на располагању имати све играче сем штопера Славка Ћулибрка, коме предстоји још један меч паузе због црвеног картона добијеног у 18. колу против Младости.

Дрина је у претходним утакмицама пропустила шансу да побјегне са дна табеле, свјестан је тога и млади фудбалер Бобан Ђерић.

"Немамо времена да жалимо за пропуштеним шансама. Сада нам је најважнија утакмица са Сарајевом и вјерујем, без обзира на њихову снагу, да можемо изненадити фаворизованог противника и тако се удаљити од опасне зоне", истакао је Ђерић.

Сусрет Дрине и Сарајева почеће у 16.30 часова а судиће га Муамер Бурековић из Зенице. Помоћници су Игор Радаковић, из Приједора и Фикрет Бачић, из Лукавца док је четврти арбитар Елведин Топузовић из Тузле.

Делегат сусрета је Љубиша Трипуновић из Добоја а контролор суђења Блаж Живковић.

ТВ пренос утакмице и нове цијене карти

С обзиром да за утакмицу влада велико интересовање и да се очекује долазак великог броја гостујућих навијача, из Дрине су апеловали на све љубитеље фудбала да на Градски стадион дођу раније како се неби стварала беспотребна гужва.

Клуб је раније донио одлуку да цијена улазнице за западну трибину остане иста као у претходном периоду 5 КМ, док ће цијена улазнице за источну трибину бити 7 КМ. Улаз за жене и дјецу биће слободан.

Утакмица ће бити директно преношена на "Моја ТВ" сервису.



Нема коментара:

Постави коментар