субота, 17. април 2010.

Дрина пребродила Младост

у 20. колу Прве лиге РС Дрина је угостила гатачку Младост пред око 800 гледалаца. У једној просјечној фудбалској представи Дрина је релативно лако дошла до бодова. Сусрет је почео раним водством Дрине. У 4. минути сусрета Зоран Новаковић је једну одбијену лопту од голмана пласирао у гол. Послије вођства од 1:0 већи дио времена играло се на средини терена. Са тим резултатом се завршило прво полувријеме.

Наставак сусрета није донио ништа ново. И даље се играло углавном на средини терена и са по неком полу-шансом на обје стране. Издвајамо шансу гостију у 82. минуту када су могли доћи до изједначења. Гости су извели један брзи контра-напад али је спретном интервенцијом голмана Максимовића та шанса отишла у неповрат. Коначан резултат и тачку на овај сусрет поставио је својим другим голом Новаковић у 89. минуту. Послије досуђеног прекршаја са удаљености од око 22 метра Новаковић је уз помоћ живог зида лопту смјестио у десни горњи угао голмана Гузине.

Послије пораза БСК-а у Добоју Дрина се учврстила на првом мјесту а у следећу суботу је очекује неугодно гостовање у Истчном Сарајеву против Фамоса, која је уједно и једина екипа која је Дрини однијела сва три бода из Зворника. Очекује се такође и организован одлазак вјерних навијача у Источно Сарајево (Војковићи).















Подели

Нема коментара:

Постави коментар