петак, 27. август 2010.

5. коло: Звијезда Градачац - Дрина (17 часова)

После четри одиграна кола, екипа Дрине сакупила је само један бод и то освојен у првом колу. После тога услиједили су порази, а сада слиједи ново искушење, меч против Звијезде у Градачцу. Ових дана у редовима Зворничана, и уопште у граду на Дрини, актуелна је само једна тема, смјена тренера Милановића. После бурних састанака Управног одбора донијета је одлука да Милановић ипак настави са радом на клупи Дрине.


Многе је та одлука изненадила јер се очекивало да ће већ од петог кола Дрину водити нови тренер (по писању разних медија ради се о Дарку Несторовићу, бившем тренеру Дрине) међутим за сада од тога нема ништа. Ипак "процурила" је информација да ће Милановић бити смијењен уколико Дрина поново изгуби тако да је на Милановићу да освоји барем бод или можда сва три уколико жели наставити са радом у Дрини. Ових дана тренер Миле Милановић није био расположен за разговор али добили смо изјаву предсједника клуба, Миодрага Јевтића.

-Свима нам је потребан мир пред пут у Градачац а екипа ће покушати исправити своје грешке из прошлих кола. Одлучили смо да Милановић води екипу у Градачцу, а послије меча ћемо анализирати учинак у првој трећини ове сезоне, а тада ћемо оцјенити и учинак играча и стручног штаба - каже Јевтић.

Противник уопште није лака екипа, напротив, резултати показују да су веома чврста и искусна екипа на свом терену а и прати их увијек велики број навијача.

Меч се игра од 17 часова а судије на овом мечу су: Радислав Вукасовић (Требиње), Елвис Прошић (Цазин) и Далибор Маврак (Мостар). Четврти судија је Русмир Мрковић (Сарајево).

Нема коментара:

Постави коментар