субота, 28. август 2010.

Четврти пораз Дрине

Дрина поново доживјела пораз, овога пута у Градачцу против Звијезде. Изабраници Милета Милановића поражени су са 2:1 пред око 2.000 гледалаца на стадиону "Бања Илиџа". Први гол постигао је везни играч домаћих, Бранислав Никић, у 3. минути утакмице. Машић је прошао десном страном, додаје до Тосуновића, овај лопту пропустио до Никића који погађа гол са осам метара .

После пет минута од првог примљеног гола Дрина губи 2:0. Гол је постигао нападач домаћих, Дамир Тосуновић. Ведад Омерагић послао је оштру лопту с лијеве стране, а Тосуновић са пет метара лопту послао у мрежу Дрине. У 21. минуту, Портић је на убачај Кикановића из корнера главом матирао Смајића за коначних 2:1.

Домаћи до краја првог дијела пропуштају велику шансу. Капитен Хамзић је убацио, а стријелац првог гола Никић са неколико метара шутирао поред гола Максимовића. У другом дијелу је темпо игре знанто опао, но и даље је било прегршт шанси на обје стране. Ипак, сусрет је окончан резултатом 2:1. У Градачцу дуго времена није одигран овако квалитетан сусрет. На крају су славили домаћи, но да су до тријумфа дошли и гости, сигурно не би било незаслужено.

Звијезда - Дрина 2:1 (Никић 3, Тосуновић 10/ Протић 21)

ЗВИЈЕЗДА: Смајић, Незић, Машић, Нухановић, Тосуновић, Васиљевић, Јусић, Хусић, Никић, Хамзић, Омерагић.

ДРИНА: Максимвић, Лазаревић, Средојевић, Михајловић, Вукашиновић, Кикановиц, Протић, Крезовић, Ристић, Ћулум, Ђелмић. Тренер: Мирослав Миловановић.

извор: www.sportsport.ba

2 коментара: