петак, 13. август 2010.

Без пораза у Приједору !?

У суботу и недељу, на програму су утакмице 3. кола Премијер лиге БиХ. Зворничка Дрина гостује у Приједору против екипе Рудара. Фудбалери Дрине у прва два кола освојили су само бод и то у првом колу против Будућности у Бановићима док су у прошлом колу изгубили на свом стадиону од Борца из Бања Луке са 2:0. Пораз од Борца је, кажу из управе, заборављен, а сви су убјеђени да могу остати непоражени у Приједору.

- Кад смо у Бановићима могли до једног бода не видим разлог зашто то не би урадили и у Приједору. Против Борца смо изгубили иако игром нисмо разочарали. Рудар јесте фаворит пред својим навијачима, али и ми имамо своје адуте. Зашто да не вјерујемо да можемо и побједити - истакао је један од најбољих фудбалера Дрине, Душан Средојевић.

Са друге стране, екипа Рудара је одлично стартовао у овој сезони, имају четри бода и имају прилику да тај бодовни салдо повечају на седам. Пријатно су изненадили у Широком Бријегу, славећи против истоимене екипе са 2:1. Тренер Борис Гавран каже да је његова екипа спремна за утакмицу а и последње здравствене проблеме су успјешно отклонили тако да ће Мирза Џафић и Горан Кушљић бити у екипи.

Утакмица се игра у суботу, од 17. часова на Градском стадиону у Приједору. Главни судија је Аднан Перван из Сарајева а помоћници су му Харис Баковић (Сарајево) и Синиша Јањић (Бијељина). Четврти судија је Муамер Бурековић (Зеница), делегат је Меџид Гвозден (Сарајево) а контролор суђења је Ранко Мандић (Ливно).

Нема коментара:

Постави коментар